• Cel mai nou proiect al cântăreţei Sia este filmul „Music” care se va lansa pe 10 Februarie.
  • Cântăreaţa îşi cere public scuze comunităţii autiste, după atacurile pe care le-a primit în urma lansării trailerului.
  • Bugetul a fost de 16 milioane de dolari, iar protagoniştii filmului sunt Kate Hudson, Maddie Ziegler şi Lelies Odom Jr.
  • Pelicula a primit două nominalizări de Globurile de Aur din acest an.

Dacă eşti fan Sia sigur ştii despre proiectul său de suflet la care lucrează de ani buni. Iată că în acest an, se va lansa filmul „Music” produs în colaborare cu Dallas Clayton.  Însă rularea sa pe marile ecrane nu a fost deloc uşoară!

”Music” spune povestea lui Zu. Un spirit liber care s-a rupt de familie după o perioadă în care a devenit dependentă de droguri şi care dintr-o dată s-a trezit în postura de tutore legal al surorii sale vitrege, diagnosticată cu autism.  Pentru această abordare cântăreaţa a fost criticată dur. A atras chiar o petiţie cu 17.000 de semnături care îi cereau anularea lansării filmului.

Sia a primit sprijinul Consiliului Naţional pentru Autism Sever din SUA, care a publicat o scrisoare din partea unui fan al filmului care i-a mulţumit pentru că reprezintă comunitatea autistă pe marele ecran. Filmul va fi difuzat cu un avertisment la început.

Recomandări

ISRAELUL A ATACAT IRANUL
CINE ÎNCEARCĂ SĂ-L ASASINEZE PE ZELENSKI?
ONU DECIDE DACĂ RECUNOAȘTE SAU NU AUTORITATEA PALESTINIANĂ
CE SECRETE ASCUNDE CHINA
CUM ÎNGRIJEȘTI MEDIUL ÎNCONJURĂTOR
FRANCEZII SUNT PESIMIȘTII EUROPEI