• Când a fost întrebat care ar vrea să fie următorul său proiect în cazul în care repornirea ar fi eșuat, Simon a spus că are câteva idei”.
  • Discutând despre potențialele idei pentru noul său proiect, el a spus că ar dori să facă mai mult mentorat și să scape de formatele obosite.
  • Am câteva idei. Mi-ar plăcea să fac mai multe mentorate, pentru că mă simt frustrat de oamenii care îmi aduc același lucru, a spus el.

Magnatul muzical Simon Cowell a declarat că s-ar putea să nu mai apară niciodată pe ecran și că nu vrea să fie doar o personalitate TV.

Vorbind pentru The Sun după lansarea noului său proiect StemDrop pe TikTok, Simon a dezvăluit că rețelele de televiziune din SUA îl îndeamnă să readucă The X Factor. De asemenea, el a spus că este mai mult ca sigur” că versiunea britanică va reveni în 2024.

Când a fost întrebat care ar vrea să fie următorul său proiect în cazul în care repornirea ar fi eșuat, Simon a spus că are câteva idei”, dar că nu ar apărea la televizor doar de dragul de a apărea. Nu sunt disperat să apar la televizor. Aș face-o doar dacă ar exista un scop în acest sens. Așa că, da, lăsând la o parte acele emisiuni, este posibil să nu mai apar pe ecran, a explicat Simon.

Recomandări

ISRAELUL A ATACAT IRANUL
OFICIAL, AVEM O NOUĂ STAȚIUNE
CINE ÎNCEARCĂ SĂ-L ASASINEZE PE ZELENSKI?
CE „MIAU” FĂCUT...
UNDE MERGI AZI?
ORADEA CHEAMĂ DIASPORA ACASĂ

Dacă X Factor nu se va întoarce, nu voi căuta alte emisiuni în care să apar. Nu vreau să fiu doar o personalitate TV. Ideea ca X Factor să nu mai fie difuzat, așa că mă duc la o emisiune de jocuri… . Cred că m-aș arunca de pe o stâncă. Sincer, nu mă pot gândi la ceva mai rău, a glumit el. Discutând despre potențialele idei pentru noul său proiect, mogulul muzical a spus că ar dori să facă mai mult mentorat și să scape de formatele obosite.

Am câteva idei. Mi-ar plăcea să fac mai multe mentorate, pentru că mă simt frustrat de oamenii care îmi aduc același lucru, a spus el.

Există o mulțime de creativitate în lume în acest moment, este ca și cum toată lumea dă audiții, iar dacă pot face ceva pentru a ajuta, atunci asta mă bucură. Trebuie doar să scăpăm de formate și reguli – și de faptul că suntem într-o singură țară. Nu trebuie să fim îngrădiți, cu proiecte ca acesta putem face muzică la nivel global.