• Când a fost întrebat care ar vrea să fie următorul său proiect în cazul în care repornirea ar fi eșuat, Simon a spus că are câteva idei”.
  • Discutând despre potențialele idei pentru noul său proiect, el a spus că ar dori să facă mai mult mentorat și să scape de formatele obosite.
  • Am câteva idei. Mi-ar plăcea să fac mai multe mentorate, pentru că mă simt frustrat de oamenii care îmi aduc același lucru, a spus el.

Magnatul muzical Simon Cowell a declarat că s-ar putea să nu mai apară niciodată pe ecran și că nu vrea să fie doar o personalitate TV.

Vorbind pentru The Sun după lansarea noului său proiect StemDrop pe TikTok, Simon a dezvăluit că rețelele de televiziune din SUA îl îndeamnă să readucă The X Factor. De asemenea, el a spus că este mai mult ca sigur” că versiunea britanică va reveni în 2024.

Când a fost întrebat care ar vrea să fie următorul său proiect în cazul în care repornirea ar fi eșuat, Simon a spus că are câteva idei”, dar că nu ar apărea la televizor doar de dragul de a apărea. Nu sunt disperat să apar la televizor. Aș face-o doar dacă ar exista un scop în acest sens. Așa că, da, lăsând la o parte acele emisiuni, este posibil să nu mai apar pe ecran, a explicat Simon.

Recomandări

ALTMAN PORNEȘTE RĂZBOIUL CU GOOGLE
100 LIDERI MONDIALI DAU STARTUL JO
CE ÎNSEAMNĂ TULBURAREA ARFID?
CE ESTE TULBURAREA ARFID?
CE DESTINAȚII VIZITEZI VARA ASTA?
UNDE CONDUCI ÎN WEEKEND?

Dacă X Factor nu se va întoarce, nu voi căuta alte emisiuni în care să apar. Nu vreau să fiu doar o personalitate TV. Ideea ca X Factor să nu mai fie difuzat, așa că mă duc la o emisiune de jocuri… . Cred că m-aș arunca de pe o stâncă. Sincer, nu mă pot gândi la ceva mai rău, a glumit el. Discutând despre potențialele idei pentru noul său proiect, mogulul muzical a spus că ar dori să facă mai mult mentorat și să scape de formatele obosite.

Am câteva idei. Mi-ar plăcea să fac mai multe mentorate, pentru că mă simt frustrat de oamenii care îmi aduc același lucru, a spus el.

Există o mulțime de creativitate în lume în acest moment, este ca și cum toată lumea dă audiții, iar dacă pot face ceva pentru a ajuta, atunci asta mă bucură. Trebuie doar să scăpăm de formate și reguli – și de faptul că suntem într-o singură țară. Nu trebuie să fim îngrădiți, cu proiecte ca acesta putem face muzică la nivel global.