Sir Elton John a devenit EGOT la Premiile Emmy. Cine au fost marii câștigători ai serii

Premiile Emmy 2024 au adus pe scena de la Los Angeles un adevărat spectacol de talent și emoție, cu marii câștigători: Succession, Shogun și The Bear, care au strălucit printre aplauze. De la triumful lui Sir Elton John, care a devenit EGOT, până la momentele emoționante ale actorilor care au sărbătorit recunoașterea pentru munca lor, ceremonia de anul acesta a fost un omagiu adus excelenței în televiziune.

Cum s-au evidențiat serialele Succession, Shogun  și The Bear?

Succession a fost, fără îndoială, vedeta serii, câștigând premiul pentru cel mai bun serial dramatic, împreună cu distincții pentru scenariu și regie. Pe de altă parte, drama „Shogun” a câştigat 18 trofee și a bătut deja recordul pentru cele mai multe victorii într-un sezon la Creative Arts Emmy weekendul trecut, iar „The Bear” şi-a depăşit propriul record pentru cele mai multe Primetime Emmy.

Ce a însemnat premiul Emmy pentru Sir Elton John?

Sir Elton John a trăit un moment istoric la Premiile Emmy 2024, câștigând pentru prima dată un trofeu Emmy, ceea ce i-a conferit statutul de EGOT—un club exclusivist care include artiști ce au câștigat premii Emmy, Grammy, Oscar și Tony. Acest premiu a fost obținut pentru emisiunea sa specială, Farewell From Dodger Stadium, iar victoria sa a fost primită cu ovații de către public. Deși nu a putut să ridice personal premiul din cauza unei intervenții chirurgicale la genunchi, un purtător de cuvânt a acceptat trofeul în numele său, subliniind impactul pe care Elton l-a avut asupra muzicii și societății. În discursul său, el a fost descris ca fiind o figură care „a creat coloana sonoră a vieții noastre”.

Exit mobile version