• Filmul va putea fi vizionat în cinematografe din 8 aprilie 2022.
  • „Sonic the hedgehog 2” preia referințe din seria jocurilor „Sonic”.
  • Dr. Robotnik revine încercând să pună mâna pe smaraldul haosului.

Filmul„Sonic the Hedgehog” revine în cinematografe cu partea a II-a. Trailerul a fost lansat la The Game Awards și a avut astfel o primă mostră din noua poveste. Filmul îl vei putea vedea anul viitor, de pe 8 aprilie.

Premierea trailerului a fost prezentată de actorul principal, care dublează vocea lui Sonic. Filmului îi sunt incluse noi referințe, preluate din seria jocurilor „Sonic”, printre care revenirea Dr. Robotnik și apariția unui smarald al haosului, care deține întreaga putere a universului.

„Nu pot să vă spun cât de nerăbdători suntem privind Sonic 2. Atât de mulți oameni minunați au participat: James Marsden, Tika Sumpter, Colleen O’Shaughnessey în rolul lui Tails, Idris Elba în rolul lui Knuckles și desigur, legendarul Jim Carrey în rolul doctorului Robotnik”, a spus actorul Ben Schwartz.

Recomandări

ISRAELUL A ATACAT IRANUL
CINE ÎNCEARCĂ SĂ-L ASASINEZE PE ZELENSKI?
ONU DECIDE DACĂ RECUNOAȘTE SAU NU AUTORITATEA PALESTINIANĂ
CE SECRETE ASCUNDE CHINA
CUM ÎNGRIJEȘTI MEDIUL ÎNCONJURĂTOR
FRANCEZII SUNT PESIMIȘTII EUROPEI

Fanii înfocați ai producției nu au întârziat în reacții. Aceștia abia așteaptă premiera filmului din aprilie. Actorul Andre Meadows vine cu reacții live în urma vizionării secvențelor.

„Sunt pe bune încântat de filmul asta cu Sonic. Efectele sonore au fost minunate, referințele despre mașinăriile Dr. Robotnik foarte bune, mustața la fel. Knuckles arată într-un mod în care nu mai necesită vreo modificare, este foarte bine, le-a ieșit din prima iar Tails vine cu aceeași voce din jocurile video. Este exact ce mă așteptam. De această dată au adus tot ce aveau mai bun, legându-se de primul film și transformându-l într-o saga! ”, spune actorul.