• Artista SORE a fost invitata lui Vlad Craioveanu în emisiunea „Ochii pe mine!”.
  • SORE a vorbit despre muzică și reinventare, dar și despre proiectele ei în pandemie.
  • SORE: „Pentru a deveni artist e nevoie, de cele mai multe ori, să te lovești de multe refuzuri, de obstacole. Ține foarte mult de noroc”.

SORE a spus că este o fire cameleonică și îi place ca, din când în când, să fie altcineva. SORE a început să regizeze videoclipuri în urmă cu un an. Artista are diplomă de regizor.

SORE: „Sunt cameleonică, îmi place să fiu din când în când altcineva. Chiar acum un an, m-am apucat de regizat videoclipuri. Am diplomă de zece ani, sunt regizor cu acte în regulă, dar fiind prinsă cu muzica, cu actoria, am zis să las regia mai târziu. Eu le-am spus colegilor meu din industrie sa se lase pe mâna mea”.

SORE, despre perioada carantinei și despre reinventare în pandemie și muzică

Perioada pandemiei a însemnat reinventare pentru SORE. A învățat să gătească și a spus că nu gătește mult, dar gătește bine.

Recomandări

NOU COD PENTRU SCHENGEN
NE-A SALVAT VACCINUL?
O ROMÂNCĂ ARBITREAZĂ LA UEFA
CIOLACU: COALIȚIA NU SE RUPE
UK: FETELE ÎNTREC BĂIEȚII LA FUMAT
MORIȘCA DE PE MOULIN ROUGE A CĂZUT

SORE:Am învățat să gătesc în pandemie. Tigaie picantă de creveți și paste de toate felurile. Am făcut acum o lună pentru prima oară lasagna. Nu gătesc des, dar din fericire, gătesc bun”.

SORE: „Am primit vestea carantinării cu tristețe. Nu am ieșit în ultima vreme deloc. Eu mă pregatesc pentru sărbători liniștite acasă, îmi doresc însă să nu ne închidă pârtia de ski”.

SORE: „Nu beau nimic – nu că alcool, nimic, doar apă – înainte să mă urc pe scenă. Nu beau decât apă pentru că sunt o persoană emotivă și atunci râgâi”.

SORE: „Mă antrenez înainte de concerte. Niciun concert nu începe fără vocalize”

SORE:Da, mă antrenez înainte de concerte. Niciun concert nu începe fără vocalize. La emisiunile de la televizor fac playback, pentru că riști să sune altceva”.

SORE: „Am lansat acum trei zile, de ziua mea, pe 3 noiembrie, o piesă nouă cu Tudor de la Fly Project. Este prima melodie cu influențe disco-electro pe care am lansat-o vreodată”.

SORE: „Pentru a deveni artist este nevoie să te lovești de multe refuzuri, de obstacole”

SORE: „Pentru a deveni artist e nevoie, de cele mai multe ori, să te lovești de multe refuzuri, de obstacole. Ține foarte mult de noroc. Sunt foarte mulți oameni talentați care nu apucă să ajungă vreodată în playlist-ul oamenilor. Sunt conștientă că am avut doua bucăți de noroc.

Una că am luat castingul către serialul “Pariu cu viața”, care mi-a oferit o expunere mare și, în același timp, l-am cunoscut pe Smiley care a vrut să devină managerul meu muzical. Amândouă au venit în același timp. A fost, efectiv, un an impus de la destin”.

SORE, despre viața de familie: „În perioada pandemiei, mulți au divorțat, noi nu ne-am certat deloc”

SORE: „Indiferent ce ar fi, 2-3 ore pe zi sunt rezervate familiei. Am un copil de 4 ani jumătate și nu vreau să pierd nimic. În pandemie, am descoperit la copilul meu ca are foarte multă răbdare și nu m-am așteptat că este totuși mică. Și culmea nu s-a plictisit o clipă de noua viața. Iar la iubitul meu am redescoperit liniștea. În perioada pandemiei, mulți au divorțat, noi nu ne-am certat deloc”.

SORE:Îi spun copilului meu și povești și îi și cânt… Simt că are stofă în atâtea direcții artistice. Eu nu am avut pe nimeni în familie artist, însă mă bucur ca noi două vom putea avea și discuții reale despre asta. Îi cânt o melodie care se găsește și pe YouTube și se numește În pătuțul cel frumos”.

SORE: „Îmi doresc foarte mult o colaborare cu trupa The Motans. Muzica devine un etalon al emoțiilor, nu al octavelor. Există persoane care au un ambitus fantastic, dar ca și emoție pe care trebuie s-o transmiți se rupe firul”.