• Hilaria Baldwin este acuzată de faptul că a încercat să pretindă că este de origine spaniolă
  • Alec Baldwin a menționat într-o emisiune că soția sa este din Spania
  • Controversa a luat naștere după ce un utilizator Twitter a postat un video în care Hilaria vorbește cu accent spaniol

Hilaria Baldwin a vorbit într-un interviu pentru New York Times în care a atins o problemă controversată legată de rădăcinile sale spaniole. Se speculează că ea s-a născut în Boston și numele său original era Hillary.

Totul a pornit de la un video postat pe Twitter, unde Hilaria vorbește cu un accent spaniol forțat și încearcă să își amintească cum se spune în engleză la castravete.

Într-o emisiune, Alec Baldwin îi spune lui David Letterman că soția sa este din Spania. Agenția care manageriază contractele Hilariei specifică că aceasta este născută în Mallorca.

Recomandări

ISRAELUL A ATACAT IRANUL
CINE ÎNCEARCĂ SĂ-L ASASINEZE PE ZELENSKI?
UNDE MERGI AZI?
TEHERAN: IRAN NU PLĂNUIEȘTE UN RĂSPUNS
INS: PIAȚA REZIDENȚIALĂ SCADE
TAYLOR SWIFT CÂNTĂ DESPRE GÂNDURILE SUICIDARE

Hilaria Baldwin a încercat să se explice, spunând că scena în care nu își poate aminti un cuvânt a fost mai degrabă un episod în care s-a emoționat, fiind una dintre primele sale apariții publice și nu o încercare de a părea de origine spaniolă. Legat de site-ul agenției de management, aceasta a zis că este doar „o greșeală dezamăgitoare”.

Aceasta a spus că și-a schimbat numele în Hilaria deoarece familia sa o striga așa, iar părinții ei, de origine americană au dus-o de multe ori în vacanță în Peninsul Iberică. În copilărie, ar fi urmat și cursurile unei școli din Spania.

Soția lui Alec Baldwin este instructor de yoga și influencer. Ea a declarat că vorbește două limbi, iar în cazul limbii engleze, accentul spaniol iese la suprafață în funcție de emoțiile sale.