• Fotomodelul a postat pe Instagram un mesaj tulburător legate de faptul că a pierdut sarcina
  • Cuplul Chrissy Teigen și John Legend trece prin clipe dramatice, după ce al treilea copil al cuplului a murit la naștere
  • Cei doi mai au doi copii

Chrissy Teigen și John Legend au pierdut cel de-al treilea copil, după ce fotomodelul a suferit complicații în timpul sarcinii, a anunțat cuplul pe conturile lor de socializare.

Suntem șocați și simțim o durere despre care doar auzi, o durere pe care nu am mai simțit-o până acum. Nu am reușit să oprim sângerarea și să-i oferim copilului nostru fluidele de care avea nevoie, în ciuda a pungi și pungi de transfuzii de sânge. Nu a fost suficient”, a scris Crissy Teigen, pe Instagram.

„Nu ne-am decis cum ne vom numi copiii decât imediat după naștere, chiar înainte de a ieși din spital. Dar, dintr-un anume motiv, acestui micuț am început să-i spunem Jack. Așa că întotdeauna va rămâne Jack. Jack s-a străduit atât de tare să devină o parte din mica noastră familie și întotdeauna va fi. Pentru al nostru Jack, îmi pare rău că primele momente din viața ta au fost atât de complicate și că nu ți-am putut oferi casa de care aveai nevoie pentru a supraviețui. Întotdeauna te vom iubi”, a adăugat soția lui John Legend.

Recomandări

MACRON CERE ARMĂ NUCLEARĂ PENTRU UE
CE FACEM CU POLUAREA?
CHINA AVERTIZEAZĂ SUA
BANII PENTRU UCRAINA RĂMÂN ÎN SUA
NO MORE EMMA?
SORANA MERGE ÎN TURUL 3 LA MADRID OPEN

Postarea de pe Instagram este însoțită de mai multe fotografii în care apare cuplul, pe patul de spital.

Cuplul are doi copii, Luna și Miles, despre care au spus că au fost concepuți prin fertilizare in vitro (FIV). Această cea de-a treia sarcină a apărut în mod natural, lucru care i-a suprins pe John Legend și pe soția sa.