• Paris Hilton tocmai a anunțat că a întâmpinat în secret primul ei copil cu soțul Carter Reum – dar el are deja un copil secret pe care „l-a văzut doar o dată”.
  • Fiica nemaivăzută până acum și-a văzut tatăl doar o singură dată de când s-a născut” susține o sursă.
  • Se susține că Carter nu are o relație tradițională tată-fiică” cu ea, dar că „a întreținut-o de când s-a născut”.

Paris Hilton tocmai a anunțat că a întâmpinat în secret primul ei copil cu soțul Carter Reum – dar el are deja un copil secret pe care „l-a văzut doar o dată”. Moștenitoarea Hilton, în vârstă de 41 de ani și antreprenorul, în vârstă de 40 de ani, și-au întâmpinat fiul prin intermediul unei mame surogat, iar Paris a dezvăluit fericita veste într-o postare dulce pe Instagram.

„Ești deja iubit dincolo de cuvinte”, a scris Paris, în timp ce a împărtășit o fotografie în care arată mâna micuță a copilului ei strângându-i degetul mare, în timp ce sute de persoane s-au adunat pentru a felicita cuplul. Kim Kardashian, Lindsay Lohan și Demi Lovato s-au numărat pe lista plină de vedete care le-au transmis urări de bine lui Paris și soțului ei, om de afaceri.

Dar se pare că antreprenorul, despre care se spune că are o avere de aproximativ 40 de milioane de dolari (32 de milioane de lire sterline), mai are un copil – despre care se crede că are în jur de 10 ani – dintr-o relație anterioară. Fiica nemaivăzută până acum și-a văzut tatăl doar o singură dată de când s-a născut” spune o sursă – cu toate acestea, Carter se pare că o susține”.

Recomandări

FII BOGAT ÎN ROMÂNIA
MATTY HEALY, DESPRE ALBUMUL LUI SWIFT
DE LA GOYA LA... YOGA
ZIUA INTERNAȚIONALĂ A STRIGĂTULUI
CHETĂ PENTRU SPORTIVII ROMÂNI
BLIKEN AJUNGE ÎN CHINA

Carter o împarte pe cea mică cu fosta Laura Bellizzi, o vedetă de reality TV care a apărut în emisiunea VH-1 Secrets of Aspen” – ea s-a întâlnit anterior cu Mel Gibson. Oamenii pentru care contează această poveste știu despre ea de 10 ani”, a declarat persoana din interior pentru Page Six. Carter îl susține pe acest copil”.

Se susține că Carter nu are o relație tradițională tată-fiică” cu ea, dar că „a întreținut-o de când s-a născut”. Sursele spun că fetița s-a simțit lăsată pe dinafară” atunci când tatăl ei s-a căsătorit cu Paris în noiembrie 2021, lăsând-o, se pare, „devastată” de articolele din presă.

Ea vrea să aibă o relație cu el”, a declarat sursa din interior pentru publicație. „A văzut articolele în care Paris și Carter vorbesc despre întemeierea unei familii. A simțit o respingere imensă și s-a simțit exclusă.”

Dezvăluirile au reapărut după vestea bebelușului lui Paris, în urma căreia aceasta a dezvăluit că „întotdeauna a fost visul meu să fiu mamă”. Paris a dezvăluit pentru PEOPLE într-o declarație: „Sunt atât de fericită că eu și Carter ne-am găsit unul pe celălalt”.

Ea a explicat mai devreme aseară: Suntem atât de entuziasmați să ne începem familia împreună și inimile noastre explodează de dragoste pentru băiețelul nostru”.

În ultimii ani, Paris a vorbit deschis despre dorința ei de a fi mamă. În decembrie anul trecut, ea a dezvăluit că cei doi au început procesul de fertilizare in vitro (FIV) în timpul pandemiei COVID-19. Ea a declarat pentru aceeași publicație: „Am început să mergem și să o facem cam după câteva luni pentru că lumea era închisă.