• Squid Game a devenit primul serial nominalizat la Emmy în altă limbă decât engleză.
  • Filmul de groază a obținut 14 nominalizări urmat de Succeiunea cu 25.
  • Drama coreeană scrisă de Hwang Dong-hyuk a ajuns rapid în topul cinefililor din întreaga lume, iar producătorii au anunțat deja al doilea sezon.

Squid Game a devenit primul serial nominalizat la Emmy în altă limbă decât engleză. Filmul de groază a obținut 14 nominalizări urmat de Succeiunea cu 25.

Drama coreeană scrisă de Hwang Dong-hyuk a ajuns rapid în topul cinefililor din întreaga lume, iar producătorii au anunțat deja al doilea sezon.

Am stat de vorbă cu criticul de film, Margareta Irina Nistor care îți spune dacă merita nominalizat.

Recomandări

MACRON CERE ARMĂ NUCLEARĂ PENTRU UE
CE FACEM CU POLUAREA?
CHINA AVERTIZEAZĂ SUA
BANII PENTRU UCRAINA RĂMÂN ÎN SUA
NO MORE EMMA?
SORANA MERGE ÎN TURUL 3 LA MADRID OPEN

 „Nu mi se pare cu mult diferit de toate celelalte însă este bine structurat categoric, beton cum ați zice voi dar pe de altă parte suficient de înspăimântător. Noi am trecut printr-o perioadă extrem de dificilă cu toții doi ani și ceva și cred că deocamdată preferăm să ne mai speriem doar la cinema sau prin seriale, nu și de-adevăratelea2…și pe omeni extrem de tineri, spune Margareta Irina Nistor, critic de film.

Printre nominalizații la Emmy este și actorul român, Sebastian Stan cu miniseria, Pam&Tommy.
Serialul expune povestea de dragoste plină de suişuri şi coborâşuri dintre Pamela Anderson, cunoscutul iepuraş Playboy, şi Tommy Lee, toboşarul formaţiei Mötley Crüe.

Totul începe în 1995, când cei doi se căsătoresc la doar 96 de ore după ce au făcut cunoştinţă.
Despre film, criticul crede că are șanse mari să ia Emmy-ul.

 „Cred că are șanse foarte mari…care a avut foarte mulți spectatori pretutindeni în lume și cred că a creat….și nu era așa simplu. Adică…., a mai spus Margareta Irina Nistor.


Și îți spuneam despre serialul Succesiunea care conduce detașat la numărul de nominalizări la Emmy.
Și dacă nu l-ai văzut încă îți spun că serialul urmărește viața familiei Roy care controlează unul dintre cele mai mari trusturi media și de divertisment din lume.