• Actorul hollywoodian Paul Rudd a devenit un supererou în viaţa reală după ce a întins o mână de ajutor unui elev al cărui album de final de an a fost semnat doar de doi elevi.
  • Rudd, care interpretează rolul lui Ant-Man în franciza Avengers, a răspuns la o postare pe Facebook, devenită virală, a mamei lui Brody Ridder, în vârstă de 12 ani.
  • Pentru a-i ridica şi mai mult moralul lui Brody, actorul cu suflet mare i-a trimis o cască semnată de Ant-Man şi un bilet scris de mână.

Starul Ant-Man Paul Rudd a devenit supererou în viaţa reală după ce s-a împrietenit cu un băiat agresat, potrivit Sky News.

Actorul hollywoodian Paul Rudd a devenit un supererou în viaţa reală după ce a întins o mână de ajutor unui elev al cărui album de final de an a fost semnat doar de doi elevi.

Rudd, care interpretează rolul lui Ant-Man în franciza Avengers, a răspuns la o postare pe Facebook, devenită virală, a mamei lui Brody Ridder, în vârstă de 12 ani.

Recomandări

EMANUEL PÂRVU AJUNGE LA CANNES
S-A RUPT COALIȚIA LA BUCUREȘTI
CUM ÎȚI PĂSTREZI CALMUL LA INTERVIU?
CE MĂNÂNC AZI?
PRINȚUL LOUIS A ÎMPLINIT ȘASE ANI
9/10 ANGAJAȚI SE CRED EXPERȚI IT

Cassandra, din Colorado, şi-a dezvăluit nemulţumirea cauzată de faptul că fiul ei a fost izolat, în timp ce i-a îndemnat pe oameni să „îşi înveţe copiii bunătatea”.

„Bietul meu fiu. Doi profesori şi un total de doi elevi au scris în albumul său. În ciuda faptului că Brody a cerut la mai mulți copii să îl semneze. Aşa că Brody a luat asupra sa să îşi scrie singur. Inima mea este distrusă”, a spus femeia.

Cassandra a povestit pentru Washington Post cum Brody a fost victima unor acte repetate de hărţuire.

De vorbă cu Ant-Man

Povestea i-a atras atenţia lui Rudd, în vârstă de 53 de ani, care a decis să îl surprindă pe Brody cu un apel pe Facetime.

Într-un clip distribuit de Cassandra pe Facebook, acesta i-a spus lui Brody: „Oricum, am auzit despre tine. Mi-am zis: Trebuie să vorbesc cu acest puşti, pentru că pare genul meu de băiat. Îi place şahul, îi place scrima, îi plac dinozaurii… am dreptate? Ei bine, sunt foarte entuziasmat că am ocazia să vorbesc cu tine şi că am ocazia să te cunosc”, a fost mesajul lui Rudd.

Pentru a-i ridica şi mai mult moralul lui Brody, actorul cu suflet mare i-a trimis o cască semnată de Ant-Man şi un bilet scris de mână.

„A fost minunat să vorbesc cu tine zilele trecute. Este important să ne amintim că, chiar şi atunci când viaţa este grea, lucrurile se îmbunătăţesc. Sunt atât de mulţi oameni care te iubesc şi care cred că eşti cel mai tare copil care există, eu fiind unul dintre ei. Abia aştept să văd toate lucrurile extraordinare pe care le vei realiza”, a scris Rudd în biletul său.

De asemenea, pe cască a fost scris un mesaj: „Pentru bunul meu prieten Brody, pentru când va cuceri lumea!”.