• „Sunt 100% rusofil’, a declarat actorul american la reuniunea Mișcării Internaționale a Rusofililor de la Moscova
  • Printre participanții reuniunii s-au numărat și un nepot al lui Charles de Gaulle, o prințesă italiană și cercetătoare a lui Tolkien.
  • Steven Seagal a fost numit reprezentant special pentru legăturile culturale dintre Rusia și SUA.

Steven Seagal, actorul american în vârstă de 70 de ani, a participat la reuniunea Mișcării Internaționale a Rusofililor de la Moscova, unde a declarat că este „100% rusofil”.

Aceste declarații vin după ce, luna trecută, Vladimir Putin a semnat un decret pentru a-l onora pe actorul american Steven Seagal cu Ordinul de stat al Prieteniei.

Seagal a făcut aceste declarații în timpul participării de luni, la Moscova, la un eveniment de înființare a Mișcării Internaționale a Rușilor, un eveniment organizat de activiști conservatori și desfășurat cu mare fast într-o sală de sticlă din cadrul Muzeului de Stat Pușkin din Moscova.

Recomandări

ZIUA FEMEILOR DIN MUZICĂ
MOLDOVA SE PREGĂTEȘTE DE ADERARE
EUROPA ÎNVINGE CRIZA ENERGETICĂ
PRĂBUȘIREA PODULUI DIN BALTIMORE
CILLIAN MURPHY A DEVENIT VEGAN
GOSLING ÎȘI FACE COMPANIE DE PRODUCȚIE

Pe scena din Moscova, îmbrăcat în negru, se afla Steven Seagal, care a fost numit reprezentant special pentru legăturile culturale dintre Rusia și SUA. „Sunt 100% rusofil și 1 milion % rus” , a declarat Seagal în timpul reuniunii.

Printre participanții reuniunii s-au numărat și un nepot al lui Charles de Gaulle, o prințesă italiană și cercetătoare lui Tolkien, care se teme că europenii sunt încurajați să se căsătorească cu vacile lor.

„Sunt aici pentru a promova pacea și prietenia și cred că acest conflict a fost provocat și cauzat de interesele anglo-saxone… Cred că pune lumea într-un pericol profund, iar eu sunt aici pentru a lupta împotriva acestui lucru” , a declarat Pierre de Gaulle, nepotul generalului francez și vorbitor la conferință, într-un interviu pentru The Guardian.