• Un canal pentru exigența mea
  • Un format inedit și surprinzător
  • O experiență audiovizuală unică

Recunosc că m-am uitat tot mai rar la televizor în ultima vreme. Sunt sătul de divertismentul vulgar și de pestrițul manelistic. Iar la televiziunile de știri sunt asaltat de sordid, de accidente și de politicieni locali fără anvergură. În urmă cu câteva zile, a apărut însă ceva nou și diferit. Altfel.

Am Aleph News și mă bucur de el. Am în sfârșit știrile care mă interesează. Din toate domeniile, din toată lumea. Am jurnaliști tineri, pregătiți, cu ochii sclipind de curiozitate și inteligență. Fețe în care mă recunosc: îi văd și mă văd. Cu Aleph News, sunt conectat în fiecare clipă a zilei la lumea mea. Iar seara la șapte, am ȘTIU!

Irina Ursu: ȘTIU înseamnă curiozitate, ambiție, determinare, înseamnă comunicare foarte bună și responsabilitate, pentru că ceea ce afli, afli în interesul publicului smart, știi cum să-i prezinți informația, ai emoție și știi să gestionezi toate astea.

Recomandări

PUTIN: VOM DOBORÎ TOATE AVIOANELE F-16 TRIMISE UCRAINEI
SBF PRIMEȘTE 25 DE ANI DE ÎNCHISOARE
ZIUA FEMEILOR DIN MUZICĂ
ȘTII DE VREME? VINE VARA-N TOATĂ ȚARA
MOLDOVA SE PREGĂTEȘTE DE ADERARE
ROTAȚIA PĂMÂNTULUI A ÎNCETINIT

Dacă Știrile zilei sunt apa care îmi taie setea, ȘTIU e șampania care îmi gâdilă creierul pe dinăuntru! Cei mai combativi jurnaliști se întrec în a descifra știrile. E un meci spectaculos, cu puncte și juriu, în care câștigi prin rigoarea, relevanța și eleganța argumentelor. Duelul e disputat, dar plin de umor și ironie fină. E amuzant și deștept totodată, ca un ping-pong pe o masă din biblioteca Academiei. E smart. E un divertisment audiovizual, însă pentru un public evoluat, din mileniul III.

Costi Mocanu: Sunt cei care au fugit de transmisiunea clasică de televiziune, fiind nemulțumiți de ce le oferă televiziunea, e exact publicul lipsit de granițe la fel cum e internetul.

Când se încheie emisiunea, emoțiile competiției lasă locul unei bucurii senine: m-am distrat inteligent, iar acum simt cum nu doar am aflat lucruri noi, ci le înțeleg și le stăpânesc. Știu. Pot străluci mâine în discuțiile cu colegii, iar pe seară mă întorc pentru o nouă rundă. Senzația asta dă dependență.

ȘTIU. De luni până vineri, ora 19:00. Pe Aleph News

Aleph News este disponibil pe telecomanda de cablu la pozițiile 251 (Telekom), 57 (NextGen), 120 (Orange), 407 (Vodafone), 204 (Ines). Pe RCS-RDS, la poziția 131, 172 sau 185, în funcție de abonament sau de zona geografică. Acces online la www.alephnews.ro sau prin Facebook, Instagram și YouTube.