• Un studiu realizat pe 24 de filme a descoperit că agentul a sedus femeile în 2,3 întâlniri.
  • Mai mult de 27,8% dintre țintele lui Bond au cedat la prima cunoștință.

El a fost acuzat recent că este cel mai bun ucigaș autorizat din lume. Iar acum, o cercetare privind trecutul romantic al lui James Bond dezvăluie cât de mult a fost îmblânzit cel mai mare seducător al ecranului, scrie dailymail.co.uk

Un studiu al tuturor celor 24 de filme dinaintea actualului No Time To Die a descoperit că agentul a sedus adesea femeile mai repede decât se mișcă un martini, nu se agită.
Agentul alimentat cu testosteron are nevoie de aproximativ 2,3 întâlniri cu o femeie pentru a o seduce, potrivit statisticilor dintr-o lucrare de cercetare a doctorului Richard Zegers de la Universitatea din Utrecht.

Mai mult de 27,8% dintre țintele lui Bond cedează la prima cunoștință și, printre acestea, numărul de propoziții rostite între discuția inițială și dormitor este de obicei între șapte și opt.

Recomandări

CE FACEM CU POLUAREA?
CIOLACU ÎNCHEIE DISCUȚIILE CU PIEDONE
VENEȚIENII IES ÎN STRADĂ
CHINA AVERTIZEAZĂ SUA
RĂMÂNE TRUMP FĂRĂ IMUNITATE?
SORANA MERGE ÎN TURUL 3 LA MADRID OPEN

Totuși, în toate cele 24 de filme, Bond are nevoie de ceva mai mult timp – aproximativ 37 de fraze pentru fiecare seducție.
Dar nu există niciun indiciu în niciun film că cel mai bun agent al MI6 ar fi practicat vreodată sexul protejat.

Într-o scrisoare adresată publicației academice Travel Medicine and Infectious Disease (TMID), Dr. Zegers scrie că statisticile privind viteza de seducție a lui Bond nu au ajuns în versiunea finală a lucrării sale din 2018.

Studiul respectiv a fost finalizat în timp ce ultimul film Bond era încă în producție.

Dar el spune că datele concordă cu o lucrare publicată recent în TMID care arată că relațiile lui Bond erau „scurte, cu puțin timp pentru un schimb sănătos de istorie sexuală”.

Criticii au subliniat că ultima aventură a lui Bond, No Time To Die, îl arată pe 007, interpretat de Daniel Craig, renunțând să își farmece colegele în pat în favoarea unor strângeri de mână profesionale și a unei camaraderii „treze”.

Într-un interviu acordat înainte de lansarea noului film, actorul Daniel Craig a recunoscut că personajul său „a trebuit să se adapteze” și că „multe din ceea ce se întâmpla în filmele anterioare este oarecum discutabil acum”.