Summer Well 2021. Line-up-ul festivalului de la Buftea din acest an

  • Summer Well te așteaptă cu mulți artiști speciali
  • Astăzi organizatorii au anunțat chiar line-up-ul
  • În cele 9 ediții de până acum, line-up-ul a fost majoritar britanic, dar această ediție nu are niciun artist britanic deocamdată

Vara asta mergi la concert Woodkid. Summer Well te așteaptă cu mulți artiști speciali. Astăzi organizatorii au anunțat chiar line-up-ul.

E un nou motiv de bucurie, de data asta chiar de aici de lângă noi, de pe domeniul Știrbey de la Buftea. Summer Well revine, după un an de pauză, și anunță primii artiști. Cu francezul Woodkid, belgienii de la Balthazar, francezii L’Imperatrice, israelienii Lola Marsh, franțuzoaica Fatoumata Duawara (care vine din Mali), și berlinezii de la Modeselektor te întâlnești vara asta, între 13 și 15 august, la festival. Pe lângă ei, ai și o serie de artiști români.

Un lineup care în cele 9 ediții de până acum a fost majoritar britanic, nu are niciun artist britanic deocamdată. Sper să ne lămurească ceva mai târziu John Varbiu, unul dintre organizatorii Summer Well, dacă astea sunt efectele pandemiei sau ale Brexitului.

E a 10-a ediție de Summer Well, una aniversară, dar la care, cel mai probabil, nu vom putea merge chiar în număr nelimitat. Așteptăm să vedem ce capacitate vor permite autoritățile până atunci. Deocamdată ce poți face e să îți cumperi bilet – abonamentul la festival te costă 275 de lei, pentru cele 4 zile de festival. Asta ar fi surpriza de anul ăsta, Summer Well ține 4 zile, și urmează multe alte vești.