Sute de motociclete la drum. Motocicliștii din Cluj marchează închiderea anului moto cu un eveniment plin de energie

Pentru că este weekend au început și evenimentele! Zeci de motocicliști se întâlnesc astăzi la Cluj ca să marcheze închiderea anului moto și te așteaptă și pe tine.

Dacă ești motociclist sau pur și simplu pasionat de motoare poți să asiști la acest eveniment care este un adevărat spectacol pe două roți. Aceștia vor porni pe un traseu bine stabilit.

Ce te așteaptă astăzi la întâlnirea moto?

„Astăzi marcăm finalul sezonului cald. Este vorba despre o întâlnire care se întâmplă la parcarea de la Emerson la ora 11. Acolo vom face o socializare între noi motocicliștii.

O să bem o cafea, o să mâncăm o plăcintă și pe la ora 1 vom pleca spre Cojocna, spre băile Cojocna, unde am pregătit un ceaun de 400 de persoane. Sper să nu vină 10 de persoane, să vină 400 cel puțin”, a declarat Dan Morar, președintele Transilvania Bikers, pentru Aleph News.

Ce rol au aceste întâlniri și cât de mult contează pentru comunitatea moto?

„Aceste întâlniri au un rol de socializare, unde noi ne întâlnim cu ceilalți motocicliști.

Au o importanță lor pentru că întotdeauna ai ceva de învățat, chiar din niște povești pe care noi le spunem unul de la altul.

Învățăm trasee pe care le-am făcut fiecare, învățăm cum să mergem pe motocicletă, pentru că pe motocicletă se știe că este destul de periculos să te deplasezi, dar discutând împreună și spunându-ne fiecare pățăniile, atunci sigur că putem învăța unul de la altul”, a declarat Dan Morar, președintele Transilvania Bikers, pentru Aleph News.

Sunt mai conștienți șoferii că există și motocicliști în trafic datorită acestor manifestări?

„Da, cu siguranță au și acest rol de conștientizare a existenței motocicliștilor în trafic. 

Ne-ar plăcea să știe toți șoferii, tot restul participanților la trafic, că noi existăm în trafic, dar sigur că asta nu se poate. 

Cu toate acestea, dacă o anumită parte dintre ei văd că suntem, o să fie mult mai bine.

Totodată și noi, motocicliștii, trebuie să oferim respect celorlalți participanți la trafic și atunci, sigur, toate vor fi mult mai bune în trafic în România”, a declarat Dan Morar, președintele Transilvania Bikers, pentru Aleph News.

Exit mobile version