Taylor Swift anunță că o susține pe Kamala Harris pentru președinție. Reacția lui Trump: „Nu am nicio idee”

Taylor Swift o susține pe Kamala Harris pentru președinție, într-o postare pe Instagram publicată la câteva minute după dezbaterea prezidențială din SUA, spunând că ar fi „războinicul” care ar lupta pentru drepturile și cauzele în care crede, scrie Fox News.

„Ca alegător, mă asigur că urmăresc și citesc tot ce pot”, a scris Swift pe Instagram pentru cei 283 de milioane de urmăritori ai săi, marți târziu, adăugând: „Îmi voi exprima votul pentru Kamala Harris și Tim Walz în alegerile prezidențiale din 2024”.

„Cred că este un lider ferm și talentat și cred că putem realiza mult mai multe în această țară dacă suntem conduși de calm și nu de haos”.

În declarația sa, Swift și-a încurajat fanii să se înscrie la vot.

„Voi trebuie să vă faceți documentarea, iar alegerea vă aparține. De asemenea, vreau să spun, în special celor care votează pentru prima dată: Amintiți-vă că, pentru a vota, trebuie să fiți înregistrați! De asemenea, consider că este mult mai ușor să votați devreme. Veți găsi un link către locul unde vă puteți înregistra și datele și informațiile privind votul anticipat”, a scris Swift.

Swift a vorbit, de asemenea, despre imaginile generate de Inteligența Artificială distribuite de Donald Trump la sfârșitul lunii august, care o prezentau în mod fals pe Swift și pe fanii ei susținând campania sa pentru președinție.

Ea a spus: „Aceasta mi-a trezit temerile legate de Inteligența Artificială și de pericolele răspândirii de informații false. M-a adus la concluzia că trebuie să fiu foarte transparentă cu privire la planurile mele reale pentru aceste alegeri în calitate de alegător”.

Swift a declarat că a urmărit dezbaterea și și-a îndemnat fanii să se documenteze cu privire la „pozițiile pe care acești candidați le iau cu privire la subiectele care contează cel mai mult pentru voi”.

Ea a semnat „Doamna pisică fără copii”, o referire la comentariile făcute de candidatul republican la vicepreședinție JD Vance. Fotografia care a apărut odată cu postarea o înfățișează pe Swift cu pisica ei Benjamin Button, una dintre cele trei pe care le deține.

Reacția lui Trump

Trump reacționează la susținerea lui Harris de către Taylor Swift: „Nu am nicio idee”

Fostul președinte Donald Trump a declarat că nu are „nicio idee” când a fost întrebat de CNN care a fost reacția sa la susținerea vicepreședintelui Kamala Harris de către Taylor Swift.

„Nu am nicio idee”, a spus el atunci când a fost întrebat care este reacția sa în camera de spin după dezbaterea prezidențială ABC News.

Swift a declarat într-o postare pe Instagram că a urmărit dezbaterea și că va vota pentru Harris, punând capăt speculațiilor cu privire la faptul dacă megastarul își va împărtăși opiniile politice înainte de alegerile din noiembrie.

Exit mobile version