Taylor Swift continuă să domine topurile muzicale. Albumul „The Tortured Poets Department” rămâne pe primul loc în clasamentul Billboard, pentru a șaptea săptămână consecutivă de la lansare

INGLEWOOD, CALIFORNIA - AUGUST 03: EDITORIAL USE ONLY. Taylor Swift performs onstage during "Taylor Swift | The Eras Tour" at SoFi Stadium on August 03, 2023 in Inglewood, California. (Photo by Emma McIntyre/TAS23/Getty Images for TAS Rights Management)

Taylor Swift continuă să domine topurile muzicale. Ultimul album al artistei, „The Tortured Poets Department” rămâne pe primul loc în clasamentul Billboard, pentru a 7-a săptămână consecutivă de la lansare, scrie Billboard.

Setul a obținut 148.000 de unități echivalente de album în SUA în săptămâna încheiată pe 6 iunie (în scădere cu 16%), potrivit Luminate.

„The Tortured Poets Department” este primul album care își petrece primele șapte săptămâni pe locul 1 de când „One Thing at a Time” al lui Morgan Wallen a fost lider în primele 12 săptămâni în urmă cu un an (clasamentul din 18 martie-3 iunie 2023, datat 2023).

Dintre colecția de 14 nr. 1 a lui Swift, ultimul album depășește „Folklore” pentru cele mai multe săptămâni pe locul 1 de la debut, după ce „Folklore” a petrecut primele șase săptămâni în fruntea listei (înainte de a aluneca pe locul 5 în al șaptelea cadru).

Dintre cele mai multe nr. 1 ale lui Swift în Billboard 200, „The Tortured Poets Department” egalează „Red” pentru a patra cea mai mare parte a săptămânilor în top. Înaintea lor se află „1989″ și „Fearless” (fiecare cu 11) și „Folklore” (opt).

Exit mobile version