Taylor Swift donează 5 milioane de dolari pentru reparațiile în urma uraganelor Helene și Milton. Artista a mai făcut donații și a sprijinit bănci alimentare

Taylor Swift a donat 5 milioane de dolari pentru eforturile de ajutorare a comunităților care se luptă în urma uraganelor Helene și Milton, conform Variety.

Pe rețelele lor de socializare, organizația non-profit Feeding America a publicat o declarație din partea directorului general Babineaux-Fontenot, care confirmă „donația generoasă” a lui Swift.

„Îi suntem incredibil de recunoscători lui Taylor Swift pentru donația sa generoasă de 5 milioane de dolari pentru eforturile de ajutorare în urma uraganelor Helene și Milton”, se arată în mesaj. „Această contribuție va ajuta comunitățile să se reconstruiască și să se recupereze, furnizând alimente esențiale, apă curată și provizii pentru persoanele afectate de aceste furtuni devastatoare. Împreună, putem avea un impact real în sprijinirea familiilor pe măsură ce trec prin provocările viitoare. Îți mulțumim, Taylor, pentru că ești alături de noi în mișcarea de a pune capăt foametei și pentru că ajuți comunitățile aflate în nevoie.”

Swift a făcut contribuții similare în trecut, inclusiv o donație de 1 milion de dolari pentru ajutorarea dezastrelor naturale după ce furtunile au afectat Tennessee în decembrie 2023. De asemenea, ea a acordat 100.000 de dolari familiei unei femei în vârstă de 44 de ani, ucisă la parada Kansas City Chiefs Super Bowl în februarie.

De-a lungul superproducției sale „Eras Tour”, Swift a donat, de asemenea, bani băncilor alimentare din multe dintre orașele în care a avut loc spectacolul ei, inclusiv Edinburgh Food Project și Arizona Food Bank Network. People a raportat, de asemenea, că Swift a acordat bonusuri în valoare totală de peste 55 de milioane de dolari angajaților – adică tuturor, de la dansatori la instalatori, tehnicieni de sunet și catering, printre alții – care lucrează la turneul ei.

După o scurtă pauză, Swift este așteptată să se întoarcă pentru ultima sa apariție în „Eras Tour” la sfârșitul acestei luni. Swift și echipa ei vor face un turneu în America de Nord, vizitând orașe precum Miami, New Orleans și Indianapolis, înainte de a se îndrepta spre Canada pentru a încheia turneul cu spectacole în Toronto și Vancouver.

Exit mobile version