• Midnights a devansat reeditarea Revolver pe primul loc în topul albumelor, iar Anti-Hero rămâne single-ul numărul unu.
  • Între timp, în SUA, ea a devenit prima artistă din istorie care a reușit să obțină 10 piese în topul Billboard Hot 100.
  • Swift a adăugat opt concerte suplimentare la turneul său recent anunțat The Eras Tour”.

Taylor Swift i-a devansat pe The Beatles în fruntea topurilor din Marea Britanie, reușind pentru a doua săptămână consecutiv dublarea clasamentului.

Artista americană a reușit să țină piept vineri celor de la Arctic Monkeys și a ajuns pe primul loc, noul album Midnights” devenind cel mai bine vândut album al anului până acum în Marea Britanie. Între timp, în SUA, ea a devenit prima artistă din istorie care a reușit să obțină 10 piese în topul Billboard Hot 100.

La începutul acestei săptămâni, s-a raportat că Swift va fi provocată de reeditarea albumului clasic Revolver” al trupei The Beatles pentru primul loc, dar ea a reușit să rămână pe primul loc în clasamentul albumelor, iar piesa Anti-Hero” a obținut, de asemenea, o a doua săptămână pe primul loc în topul single-urilor.

Recomandări

ALTMAN PORNEȘTE RĂZBOIUL CU GOOGLE
100 LIDERI MONDIALI DAU STARTUL JO
CE ÎNSEAMNĂ TULBURAREA ARFID?
CE ESTE TULBURAREA ARFID?
CE DESTINAȚII VIZITEZI VARA ASTA?
UNDE CONDUCI ÎN WEEKEND?

Alte noi intrări în clasament sunt: Together In Vegas” a lui Michael Ball și Alfie Boe pe locul trei, Actual Life 3″ a lui Fred din nou pe patru, iar The Car” a lui Arctic Monkeys completează topul cinci.

Ieri, Swift a adăugat opt concerte suplimentare la turneul său recent anunțat The Eras Tour” – vedeți noile date mai jos și cumpărați bilete aici. Turneul se va desfășura pe tot parcursul verii viitoare și va avea o serie de invitați speciali, printre care Paramore, beabadoobee, Phoebe Bridgers, girl in red, MUNA, Haim, Gayle, Gracie Abrams și Owenn.