• Midnights a devansat reeditarea Revolver pe primul loc în topul albumelor, iar Anti-Hero rămâne single-ul numărul unu.
  • Între timp, în SUA, ea a devenit prima artistă din istorie care a reușit să obțină 10 piese în topul Billboard Hot 100.
  • Swift a adăugat opt concerte suplimentare la turneul său recent anunțat The Eras Tour”.

Taylor Swift i-a devansat pe The Beatles în fruntea topurilor din Marea Britanie, reușind pentru a doua săptămână consecutiv dublarea clasamentului.

Artista americană a reușit să țină piept vineri celor de la Arctic Monkeys și a ajuns pe primul loc, noul album Midnights” devenind cel mai bine vândut album al anului până acum în Marea Britanie. Între timp, în SUA, ea a devenit prima artistă din istorie care a reușit să obțină 10 piese în topul Billboard Hot 100.

La începutul acestei săptămâni, s-a raportat că Swift va fi provocată de reeditarea albumului clasic Revolver” al trupei The Beatles pentru primul loc, dar ea a reușit să rămână pe primul loc în clasamentul albumelor, iar piesa Anti-Hero” a obținut, de asemenea, o a doua săptămână pe primul loc în topul single-urilor.

Recomandări

PUTIN: VOM DOBORÎ TOATE AVIOANELE F-16 TRIMISE UCRAINEI
SBF PRIMEȘTE 25 DE ANI DE ÎNCHISOARE
ZIUA FEMEILOR DIN MUZICĂ
ȘTII DE VREME? VINE VARA-N TOATĂ ȚARA
MOLDOVA SE PREGĂTEȘTE DE ADERARE
ROTAȚIA PĂMÂNTULUI A ÎNCETINIT

Alte noi intrări în clasament sunt: Together In Vegas” a lui Michael Ball și Alfie Boe pe locul trei, Actual Life 3″ a lui Fred din nou pe patru, iar The Car” a lui Arctic Monkeys completează topul cinci.

Ieri, Swift a adăugat opt concerte suplimentare la turneul său recent anunțat The Eras Tour” – vedeți noile date mai jos și cumpărați bilete aici. Turneul se va desfășura pe tot parcursul verii viitoare și va avea o serie de invitați speciali, printre care Paramore, beabadoobee, Phoebe Bridgers, girl in red, MUNA, Haim, Gayle, Gracie Abrams și Owenn.