• Au fost dezvăluite finaliștii „Ocean Photographer of the Year 2023”.
  • Au fost premiate de la o fotografie adorabilă a unui pui de broască țestoasă – până la o imagine a unui avion de pasageri scufundat.
  • Concursul își propune să evidențieze „numeroasele probleme cu care se confruntă planeta” Câștigătorii vor fi anunțați în luna septembrie în categorii precum „Wildlife” și „Adventure”.

„Ocean Photographer of the Year” este format din nouă categorii plus câștigătorul general, Photographer of the Year. Nișele categoriilor sunt vaste și sunt deschise unei mici interpretări personale. Acest lucru este posibil pentru a face premiile cât mai incluzive cu putință și pentru a se asigura că cei mai curajoși și mai îndrăzneți fotografi de nu vor fi descurajați să participe, deoarece imaginile lor nu se încadrează în categorii prescriptive.

După succesul galeriei în aer liber, care a cuprins fotografiile finaliștilor din ultimii doi ani și a fost organizată la Londra, organizatorii concursului vor pune bazele unei noi galerii în Sydney, capitala Australiei. Galeria de la Londra a fost vizitată, anual, de peste un milion de persoane.
Ocean Photographer of the Year este o sărbătoare a frumoasei noastre planete albastre, precum și o platformă pentru a evidenția numeroasele probleme cu care se confruntă.

Recomandări

VREM O ȘCOALĂ CA AFARĂ
URSULA CERE CONCURENȚĂ ECHITABILĂ CHINEI
BELLA IA PAUZĂ DE LA MODELING
RUBLEV CÂȘTIGĂ LA MADRID
CUM STĂM LA SPERANȚA LA VIAȚĂ
CIOLACU CHELTUIE PESTE BUGETARE