Teoriile serialului „The Simpsons”. Cum reușește echipa de producție să vadă viitorul

Cred că știi și tu teoriile serialului „The Simpsons”. De multe ori pare că aceștia prevăd viitorul. Dar oare așa să fie?

Cum reușesc cei din echipa „The Simpsons” să vadă evenimentele din viitor?

Matt Selman, unul dintre showrunnerii „The Simpsons”, explică de ce serialul este atât de bun la a „prezice” viitorul. El a afirmat că, atunci când studiezi istoria și folosești logica matematică, este imposibil să nu ai câteva coincidențe cu realitatea. Dacă faci destule predicții, unele dintre ele se vor adeveri. Selman a explicat că scenariile din „The Simpsons” sunt adesea bazate pe lecțiile din istorie și din comportamentul uman.

Prin analiza greșelilor din trecut, echipa show-ului a reușit să prevadă diverse greșeli pe care umanitatea continuă să le facă.

„Nu ne gândim activ la prezicerea viitorului,” spune Selman, adăugând că „realitatea doar prinde din urmă fanteziile noastre”.

Cu toate acestea, Selman a subliniat că echipa urăște fake-urile puse online de fani,
în care se afirmă că show-ul a prezis lucruri care nu au fost niciodată incluse în episoade

„Este dezamăgitor să vedem că unii oameni fac asta doar pentru a crea senzațional,” a spus el.

Deci dacă vezi ceva în grafica cu care te-au obișnuit cei de la The Simpsons,
poate nu face parte chiar din episoadele serialului. În schimb chiar au avut parte de câteva preziceri de-a rândul anilor, dintre care se enumeră și președinția lui Donald Trump. Un episodul din anii 2000, arată cum unul dintre personaje serialului,
Lisa devine președinte după Donald Trump și moștenește o economie prăbușită.

În mod surprinzător, Donald Trump a câștigat cu adevărat președinția SUA după 16 ani de la apariția episodului. De asemenea au ghicit și Criza financiară din Grecia. Într-un episod în care se prezenta un segment de știri, apare titlul „Europa vinde Grecia pe eBay”. Trei ani mai târziu, Grecia s-a confruntat cu o criză financiară majoră care a amenințat să o scoată din zona euro. Și astea sunt doar două întâmplări care fac parte din teoria conspirației The Simpsons.

Exit mobile version