• The Rolling Stones urmează să anunțe noul album „Hackney Diamonds”.
  • Membrii trupei vor fi intervievați de realizatorul Jimmy Fallon.
  • Albumul va fi primul de la moartea bateristului Charlie Watts, în august 2021.

Rock-roll-ul trăiește. Legendarul grup Rolling Stones revine cu un album original după 18 ani. Vestea a fost dată pe Twitter, actuala rețea X.

Trupa, care s-a format în urmă cu mai bine de șase decenii, a anunțat un „nou album, muzică nouă, eră nouă”, „Hackney Diamonds”, primul lor album de muzică originală de 18 ani, după LP-ul ”A Bigger Bang” din 2005.

Mick Jagger, Keith Richards și Ronnie Wood – nucleul supraviețuitor al trupei – vor fi intervievați de Jimmy Fallon în Hackney, estul Londrei. Cu această ocazie vom afla mai multe informații despre viitoarea lansare. Fanii muzicii au așteptat anunțul de când luna trecută cand a apărut o reclamă criptică într-un ziar local, cu referiri la unele dintre cele mai mari piese ale trupei și numele noului album.

Recomandări

CINE-I „DI VINĂ”?
UE DĂ 9 MIL € PT. CHIRURGIA CU HOLOGRAME
AVEREA LUI MUSK CREȘTE
CAMPUS „MADE IN CHINA”
TU CE CONDUCI AZI?
XENOTRANSPALNTUL E NOUA ARMĂ A MEDICINII

Albumul va fi primul de la moartea bateristului Charlie Watts, în august 2021. Și adevărul e că până atunci trupa britanica, formata în 1962, nu a dispărut niciodată de pe scenă. Rolling Stones este una dintre cele mai longevive trupe de rock, care s-a bazat pe stilurile de blues din Chicago pentru a crea o viziune unică asupra muzicii de după 1960.

Membrii inițiali au fost Mick Jagger, Keith Richards, Brian Jones, Bill Wyman și Charlie Watts. Deocamdată clipuri ale unei piese noi, „Angry”, au fost postate pe un site numit „don’tgetangrywithme.com”.

Citește și: