• TIME este o cunoscută publicație americană fondată în 1923 și este deținută de gigantul media Time Warner. Primul număr al revistei a fost publicat la data de 3 martie 1923.
  • Premiera filmului „Deep Water”, cu Ben Affleck și Ana de Armas în rolurile principale, a fost programată pentru jumătatea lunii ianuarie a acestui an, însă a fost anulată.
  • Este în regulă să tânjim după vremurile nimfomanelor din filme? Femeia care «pur și simplu nu se poate abține» și care devine astfel un magnet atât pentru dorința, cât și pentru disprețul bărbaților și, uneori, al femeilor?

Premiera filmului „Deep Water”, cu Ben Affleck și Ana de Armas în rolurile principale, a fost programată pentru jumătatea lunii ianuarie a acestui an, însă a fost anulată, potrivit deadline.com. Difuzarea a avut loc, în cele din urmă, în Statele Unite, direct de platforma de streaming Hulu, iar platforma Amazon îl va distribui în restul lumii începând din 18 martie.

Scenariul filmului „Deep Water” a fost adaptat de Zach Helm și Sam Levinson după romanul celebrei Patricia Highsmith, maestra romanului american de suspans, și urmărește nu doar jocurile bizare ale acestui cuplu căsătorit care îi intrigă și îi scandalizează pe cei din jur, ci și dedesubturile întortocheate și deloc inocente ale vieții din suburbiile americane. Se pare, însă, că revista TIMES nu a apreciat scenariul, iar recenzia a fost publicată cu titlul „ Ana de Armas și Ben Affleck nu pot împiedica Deep Water să se scufunde”.

Este în regulă să tânjim după vremurile nimfomanelor din filme? Femeia care «pur și simplu nu se poate abține» și care devine astfel un magnet atât pentru dorința, cât și pentru disprețul bărbaților și, uneori, al femeilor? Deși este convenabil să ne gândim la ea ca la un simbol retrograd, antifeminist, poate că ar trebui să o sărbătorim, măcar pentru a o elibera de situația în care este un țap ispășitor, evident, pentru temerile și anxietățile bărbaților. Putem face din nou ca nimfomanele să fie amuzante?

Recomandări

ISRAELUL A ATACAT IRANUL
CINE ÎNCEARCĂ SĂ-L ASASINEZE PE ZELENSKI?
UNDE MERGI AZI?
TEHERAN: IRAN NU PLĂNUIEȘTE UN RĂSPUNS
INS: PIAȚA REZIDENȚIALĂ SCADE
TAYLOR SWIFT CÂNTĂ DESPRE GÂNDURILE SUICIDARE

Adrian „Bunny-Boiler” Lyne s-ar putea să fi încercat să facă acest lucru în Deep Water, primul său film pe care îl regizează de la lansarea „Unfaithful” din 2002. Dar este greu de știut ce anume urmărește. Deep Water vine îmbrăcat ca un thriller erotic în stilul anilor ’80, un gen pe care mie, unul, mi-ar plăcea să îl văd reînviat. Dar este atât de insipid, atât de lipsit de căldură sau chiar de puls, încât este la fel de sexy ca o arteră înfundată.

Lyne, regizorul unor filme de divertisment dintre cele mai vizionate în anii ’80, precum „Atracție fatală” și „9 săptămâni și jumătate”, încearcă să-și refacă cele mai mari succese. Dar nu există nimic nici pe departe interesant în a-l privi pe Affleck – care a fost grozav în unele filme recente, cum ar fi „The Tender Bar” al lui George Clooney – cum se plimbă prin cartierul său în jachete largi, cu chipul său care reprezintă imaginea unei emasculări amare. Iar Ana de Armas, oricât de atrăgătoare ar fi, e un clișeu umblător cu seducția ei răsuflată, făcând un deserviciu nimfomanilor de film de pretutindeni.

Un film care ar fi putut fi un bilet pentru o seară fierbinte într-un mod retro nu este nici măcar stupid de amuzant. Deep Water este leneș și cenușiu ca lumea de melci a lui Vic, șopronul din grădină în care își ține ascunsă iubita lui micuță, protejată de draperii mari și opace de plastic. Singurul lor motiv de existență este de a împiedica intriga să avanseze prea repede, iar eforturile lor nobile sunt răsplătite corespunzător” a scris autorul recenziei.