Toate cele cinci albume One Direction au revenit în top 40 în Marea Britanie la o săptămână de la moartea lui Liam Payne

La o săptămână după moartea lui Liam Payne în Argentina, toate cele cinci albume One Direction au revenit în topurile din Marea Britanie, scrie BBC.

Cel de-al treilea album al trupei, Midnight Memories, conduce detașat, reintrând în clasament pe locul 13, cu vânzări și fluxuri în creștere cu 517% de la o săptămână la alta, potrivit Official Charts Company. De asemenea, trei dintre single-urile One Direction au reintrat în Top 40, în timp ce ultimul single solo al lui Payne, Teardrops, și-a făcut debutul în top pe locul 85.

Starul a murit pe 16 octombrie, la vârsta de 31 de ani, după ce a căzut de la balconul unui hotel de la etajul al treilea din Buenos Aires. A rămas în viață cu fiul său în vârstă de șapte ani, Bear, pe care îl împarte cu fosta sa parteneră Cheryl.

În zilele care au trecut de la moartea sa, familia, prietenii și colegii de trupă i-au adus nenumărate omagii. Niall Horan a declarat că a fost „absolut devastat”, numindu-l pe Payne „cea mai strălucitoare [persoană] din orice cameră”. Prietena lui, Kate Cassidy, a spus că artistul va fi întotdeauna „îngerul ei păzitor” și a dezvăluit că plănuiau să se căsătorească.

Într-o declarație, familia lui Payne a spus că au fost „cu inima frântă”, adăugând: „Liam va trăi pentru totdeauna în inimile noastre și ne vom aminti de el pentru sufletul său bun, amuzant și curajos”. Fanii, care au organizat priveghiuri în memoria starului la sfârșitul săptămânii trecute, au răspuns, de asemenea, trimițând muzica lui înapoi în topuri.

Exit mobile version