• Noah Reeb, puștiul de 10 ani, s-a luptat cu cancerul cerebral, datorită lui Brady.
  • După ce Noah a scăpat de cancer, s-a dus la meciul idolului său, Tom Brady.
  • Starul Tom Brady l-a surprins pe Noah cu bilete la Super Bowl LVI din L.A.

Jucătorul de fotbal american Tom Brady l-a invitat pe Noah, prin intermediul unui videoclip, la meciul pentru campionatul „National Football League Super Bowl” din Los Angeles, care va avea loc luna viitoare.

Noah Reeb are doar 10 ani și este un învingător. Băiețelul a câștigat lupta cu cancerul și se pare că viața îi pregătește și alte suprize.

„Noah, cum îți mai merge, omule? La mulți ani! Știu că a trecut ceva timp. Sper că te-ai bucurat de sezon până acum. Ne antrenăm, ne pregătim să începem playoff-ul. Dar mai devreme, ai ridicat semnul, care spunea că te-am ajutat să învingi cancerul cerebral. Ei bine, ascultă, cu lupta ta, ai inspirat atât de mulți oameni – inclusiv pe mine și pe alți milioane de oameni. Am lucrat atât cu Bucs, cât și cu NFL pentru a obține bilete pentru Super Bowl, anul acesta, pentru tine și familia ta, în LA!”, i s-a adresat jucătorul american de fotbal Tom Brady micuțului Noah, într-o înregistrare video.

Recomandări

LA VREMURI NOI, ROȚI NOI
IRAN ȘI ISRAEL CONTINUĂ CONFRUNTAREA
TAYLOR SWIFT, CRITICATĂ DUR DE COURTNEY LOVE
SUNAK PUNE STOP FUMATULUI
VICTORIA BECKHAM A ÎMPLINIT 50 DE ANI
ȘEFUL NATO A VORBIT CU IOHANNIS

Biletele pentru Super Bowl au ajuns deja în mâinile lui Noah.

Emoționat, copilul a recunoscut încă o dată că a învins cancerul și datorită idolului său Tom Brady.

„Este ca și cum, adică Tom Brady m-a determinat să cred că pot învinge cancerul, așa că, eu cred că într-adevăr pot învinge cancerul. Au zis «Noah, când o să învingi cancerul cerebral, îți promitem că o să te ducem să-l vezi pe Tom Brady live»”, a povestit Noah Reeb.

La începutul acestui sezon, Noah Reeb și tatăl său au traversat țara pentru a-l vedea pe Tom Brady și a-i mulțumi personal fundașului pentru motivația și inspirația din timpul luptei lui Reeb cu cancerul la creier.