• Anul 2022 a fost anul în care Tom a coborât la propriu de la înălțimea unui zgârie-nori.
  • În noiembrie, Jenny Agutter, care a jucat în îndrăgita emisiune din 2012, a dezvăluit că Tom le-a făcut imposibilă propria misiune de a filma ultima serie.
  • Misiune Imposibilă: Dead Reckoning Part One va fi lansat pe 14 iulie 2023.

Tom Cruise le-a mulțumit fanilor săi pentru sprijinul lor continuu – în timp ce sărea dintr-un avion. Starul hollywoodian de acțiune a luat zborul – la propriu – în timp ce se afla pe platoul de filmare pentru Mission: Impossible – Dead Reckoning în Africa de Sud, dar și-a făcut timp din programul său încărcat pentru a le ura fanilor săi un sezon festiv fericit.

Într-un videoclip distribuit pe pagina sa de Twitter, Tom poate fi văzut așezat pe marginea unui avion cu vedere la peisajul Africii de Sud. Tom a spus în clip: Salut tuturor. Iată-ne deasupra uimitoarei Africa de Sud, unde filmăm Mission: Impossible – Dead Reckoning părțile unu și doi. Nu am vrut ca anul să se încheie fără să vă mulțumesc tuturor pentru că ați venit în cinematografe și vă mulțumesc că ați susținut Top Gun: Maverick.”

Starul de box-office este apoi întrerupt de scenaristul Top Gun, Christopher McQuarrie, care i-a reamintit să fie scurt în discursul său deoarece în prezent se filmează următorul film Mission: Impossible. Tom face apoi un salt neînfricat din avion, făcând să pară extrem de ușor, înainte de a adăuga: Oh, da. Mulțumesc că ați susținut Top Gun: Maverick și vă mulțumim că ne-ați permis să vă distrăm. Este cu adevărat o onoare de-o viață.

Recomandări

CINE VA PRELUA ȘEFIA C.E.
NOU COD PENTRU SCHENGEN
NE LIPSEȘTE EDUCAȚIA FINANCIARĂ?
NE-A SALVAT VACCINUL?
CIOLACU: COALIȚIA NU SE RUPE
O ROMÂNCĂ ARBITREAZĂ LA UEFA

Nu mai am altitudine, așa că trebuie să mă întorc la muncă. Trebuie să facem această filmare. Să aveți o vacanță foarte sigură și fericită, ne vedem la film.”

Anul 2022 a fost anul în care Tom a coborât la propriu de la înălțimea unui zgârie-nori, cu cascadorii uluitoare care au avut loc în Lake District și Surrey, aceasta din urmă provocând un haos absolut pe platoul de filmare al filmului Call The Midwife.

În noiembrie, Jenny Agutter, care a jucat în îndrăgita emisiune din 2012, a dezvăluit că Tom le-a făcut imposibilă propria misiune de a filma ultima serie. Cruise a intrat și a ieșit de mai multe ori din studiourile Longcross din Surrey cu elicopterul său zgomotos.

Tom Cruise continuă să ne strice filmările, aterizând cu elicopterul său chiar în fața locului unde filmăm”, a declarat ea pentru The Mirror.