• Tom Felton, starul din Harry Potter, a fost plătit cu 14.000.000 de lire sterline după ce a apărut timp de 31 de minute în franciza de filme fantastice.
  • Bărbatul de 35 de ani a devenit un favorit al fanilor încă de la vârsta de 13 ani.
  • Dar, deși nu a mai jucat în filme de foarte mult timp la nivel colectiv, fanii vor rămâne uimiți de averea pe care a acumulat-o în tinerețe.

Tom Felton, starul din Harry Potter, a fost plătit cu 14.000.000 de lire sterline după ce a apărut timp de 31 de minute în franciza de filme fantastice. Bărbatul de 35 de ani, cunoscut pentru rolul lui Draco Malfoy în popularele filme ale lui JK Rowling, a devenit un favorit al fanilor încă de la vârsta de 13 ani.

Dar, deși nu a mai jucat în filme de foarte mult timp la nivel colectiv, fanii vor rămâne uimiți de averea pe care a acumulat-o în tinerețe. Tom a fost pe ecran pentru puțin peste o jumătate de oră, dar tot a câștigat, se pare, suma uriașă de 14 milioane de lire sterline. Este de înțeles că Daniel Radcliffe, care a interpretat personajul principal Harry, Emma Watson (Hermione Granger) și Rupert Grint (Ron Weasley) având roluri de personaje principale, au câștigat mult mai mult.

Potrivit bazei de date online, protagonistul Daniel a avut 539 de minute de ecran, Emma a avut 205 minute, în timp ce Rupert a fost pe ecran 211 minute. De asemenea, rivalul școlar al lui Harry, Draco, a apărut mai puțin timp decât regretatul Robbie Coltrane, care l-a interpretat pe simpaticul uriaș Rubeus Hagrid.

Recomandări

ISRAELUL A ATACAT IRANUL
OFICIAL, AVEM O NOUĂ STAȚIUNE
CÎRSTOIU: MANDATUL MEU E PE MASA COALIȚIEI
MICROSOFT LANSEAZĂ A.I. REVOLUȚIONARĂ
SCANDAL CU SÂNGE INFECTAT ÎN UK

Incredibilul actor – care a murit pe 14 octombrie anul acesta – a stat pe ecrane timp de 45 de minute și 45 de secunde. Dar, în ceea ce privește salariile, The Mirror a relatat că Daniel a câștigat suma uriașă de 451.613 lire sterline pe minut când a fost pe ecran.

În ciuda salariului uriaș pe care îl au vedetele din Harry Potter, Tom a dezvăluit că a mai avut probleme financiare după ce a cheltuit banii, în ciuda avertismentelor mamei sale. El a declarat pentru Daily Mail în 2010: Au fost doi ani înfricoșători în care a fost o nebunie, pentru că am avut probleme serioase cu fiscul. Am lucrat timp de opt ani și tot ce aveam de arătat era o datorie oribilă. La un moment dat, am avut executorul judecătoresc la ușă”.

Cu toate acestea, Tom și-a schimbat ulterior viața, angajând oameni care să îl ajute să își rezolve problemele financiare. El a adăugat la momentul respectiv: Mi-am petrecut ultimul an și jumătate cu un contabil, încercând să înțeleg ce înseamnă TVA, drepturile reziduale pe DVD și alte lucruri de genul acesta”, a adăugat el la acea vreme. A trebuit să mă maturizez cu adevărat”.