• Felton a fost sincer despre problemele sale cu abuzul de substanțe și despre cele trei stagii de dezintoxicare în noua sa carte de memorii.
  • În vârstă de 35 de ani, actorul a spus că a început să bea mult pentru a scăpa și că a petrecut mult timp în baruri tânjind după normalitate în timp ce locuia în Los Angeles.
  • Deși și-a luat viața sub control după două stagii de dezintoxicare, el a recunoscut că după câțiva ani dorința a revenit, moment în care a mers la dezintoxicare pentru a treia oară.

Tom Felton a povestit cum fosta sa iubită i-a organizat o intervenție, iar avocatul său i-a dat un avertisment emoționant despre viața sa, în timp ce vorbea despre abuzul de substanțe într-un nou volum de memorii.

Starul Harry Potter, în vârstă de 35 de ani, a recunoscut cu sinceritate că a apelat la consumul excesiv de alcool pentru a scăpa de anii 20, în timp ce și-a detaliat luptele sale cu sănătatea mintală în Beyond the Wand: The Magic and Mayhem of Growing Up a Wizard.

În cartea sa, care a fost lansată marți, Tom a spus că abuzul de alcool a fost doar un simptom al luptelor sale mai profunde’, el detaliind că bea în mod regulat câteva halbe și shot-uri de whisky înainte de a merge la dezintoxicare de trei ori. Tom a spus că managerul său, care era și iubita lui de atunci, a organizat o intervenție pentru el, împreună cu agenții săi, după ce aceștia au devenit îngrijorați de consumul său de alcool și l-au îndemnat să primească ajutor.

Recomandări

SBF PRIMEȘTE 25 DE ANI DE ÎNCHISOARE
ZIUA FEMEILOR DIN MUZICĂ
MOLDOVA SE PREGĂTEȘTE DE ADERARE
GOSLING ÎȘI FACE COMPANIE DE PRODUCȚIE
ROTAȚIA PĂMÂNTULUI A ÎNCETINIT
JILL BIDEN A SCRIS O CARTE PENTRU COPII

Dar a spus că avertismentul emoționant cu privire la viața sa din partea avocatului său, pe care abia îl cunoscuse față în față”, în timpul intervenției, a fost cel care l-a lovit cel mai tare, ceea ce a dus la cele trei șederi la dezintoxicare.

Tom și-a amintit cuvintele avocatului său într-un fragment împărtășit de People: Tom, a spus el, Nu te cunosc foarte bine, dar pari un tip de treabă. Tot ce vreau să-ți spun este că aceasta este a șaptesprezecea intervenție la care am fost în cariera mea. Unsprezece dintre ei sunt acum morți. Nu fiți al doisprezecelea.

Actorul, cunoscut pentru că l-a interpretat pe Draco Malfoy în adaptările cinematografice ale romanelor Harry Potter de J. K. Rowling, a spus că atunci s-a internat în sfârșit la dezintoxicare în Malibu, dar apoi a plecat imediat după mai puțin de 24 de ore.