• Legenda hollywoodiană nu a dezvăluit la ce filme se referă.
  • Actorul a câștigat Oscaruri pentru rolurile sale din filmele „Philadelphia” din 1993 și „Forrest Gump” din 1994.
  • „Încă sunt uimit de modul în care filmele se realizează”, a declarat Tom Hanks.

Tom Hanks a glumit spunând că a făcut „tone” de filme și că „patru dintre ele sunt destul de bune”. Legenda de la Hollywood nu a dezvăluit la care se referă – dar are credite de actor pe 94 de filme.

A câștigat cele două premii Oscar pentru rolul unui avocat homosexual bolnav de SIDA în filmul „Philadelphia” din 1993 și pentru rolul personajului principal din „Forrest Gump” din 1994. Hanks a apărut, de asemenea, în filmele clasice „Apollo 13, „Toy Story” și „Saving Private Ryan”.

În vârstă de 66 de ani, a interpretat mai recent rolul managerului lui Elvis, colonelul Tom Parker, într-un film biografic din 2022 despre icoana muzicală. Hanks a sugerat că doar patru dintre filmele sale merită să fie vizionate în timpul unui interviu acordat site-ului de știri despre celebrități People, înainte de lansarea primului său roman în mai 2023.

Recomandări

NOU COD PENTRU SCHENGEN
NE-A SALVAT VACCINUL?
O ROMÂNCĂ ARBITREAZĂ LA UEFA
CIOLACU: COALIȚIA NU SE RUPE
UK: FETELE ÎNTREC BĂIEȚII LA FUMAT
MORIȘCA DE PE MOULIN ROUGE A CĂZUT

„The Making Of Another Major Motion Picture Masterpiece este despre producția unui film de acțiune cu supereroi colosal, plin de vedete, de milioane de dolari și despre umila carte de benzi desenate care l-a inspirat”.

„Încă sunt uimit de modul în care filmele se realizează”. Hanks a declarat pentru People că intriga se bazează pe experiențele sale personale de la Hollywood.

El a spus: „Fiecare personaj din carte face ceva ce am experimentat în timp ce făceam un film, precum și am descoperit o filozofie sau am învățat o lecție importantă. Chiar și momentele nebunești sunt un fel de cascadorie pe care am făcut-o sau o greșeală căreia i-am supraviețuit”.

Vorbind despre ideea sa pentru roman, Hanks a spus: „Nu am vrut să mă gândesc la asta. Nimeni nu știe cum se face un film – deși toată lumea crede că știe. Am făcut o tonă de filme (și patru dintre ele sunt destul de bune, cred eu) și încă sunt uimit de modul în care filmele iau naștere. De la sclipirea unei idei până la imaginea care pâlpâie pe ecran, întregul proces este un miracol”.

Cartea va fi lansată la șase ani după bestsellerul din 2017 al lui Hanks, colecția de povestiri scurte Uncommon Type.