• Filmările pentru Spider-Man 3 au început deja în Atlanta.
  • Tom Holland a povestit despre o experienţă inedită trăită la filmări.
  • Producţia Marvel este aşteptată în luna decembrie a acestui an.

Tom Holland este copilul-minune al Hollywood-ului şi şi-a pregătit pânza de păianjen pentru marea lansare în cinema a producţiei Spider-Man 3. Filmările au început deja de anul trecut, iar Holland a povestit despre o întâmplare uimitoare.

„Am început filmările la Spider-Man 3 acum câteva luni, ceea ce a fost pur şi simplu o nebunie pentru că am filmat în Atlanta. Acolo am dat probele pentru rolul lui Spider-Man şi chiar am filmat acum câteva scene exact în sala în care am dat audiţia. Practic, e o poveste care închide cercul în mod bizar pentru că am intrat pe aceeaşi uşă pe care păşeam la 18 ani, foarte emoţionat şi sperând că voi putea obţine rolul”, a spus actorul Tom Holland.

Tom Holland: „Bunicii mei au primit vaccinul săptămâna trecută”

Actorul a vorbit într-un live pe Instagram cu Chris Pratt despre situaţia actuală din Marea Britanie. „Lucrurile încep să arate bine. Oamenii poartă măşti, locuitorii Londrei iau situaţia foarte în serios. Vaccinul a ajuns deja în UK, iar bunicii mei l-au primit săptămâna trecută”, a dăugat Tom Holland.

Recomandări

MACRON CERE ARMĂ NUCLEARĂ PENTRU UE
CE FACEM CU POLUAREA?
CHINA AVERTIZEAZĂ SUA
BANII PENTRU UCRAINA RĂMÂN ÎN SUA
NO MORE EMMA?
SORANA MERGE ÎN TURUL 3 LA MADRID OPEN

Spider-Man 3 este aşteptat să intre în cinematografe în luna decembrie a acestui an. Se vor întoarce în producţia Marvel şi câteva dintre personajele negative precum Electro interpretat de Jamie Foxx şi Doctor Octopus al lui Alfred Molina.