Tom Holland anunță începerea filmărilor pentru „Spider-Man 4”. „Este diferit de tot ceea ce am făcut până acum”

În timpul unei apariții pe Tonight Show Starring Jimmy Fallon marți, Holland a dezvăluit că Spider-Man 4 a intrat oficial în producție, scrie The Hollywood Reporter.

„Se întâmplă”, i-a spus el lui Fallon. „Vara viitoare vom începe filmările. Totul este gata. Suntem aproape acolo. Este foarte interesant. Da, abia aștept.”

În timpul unei apariții separate la Good Morning America, Holland a discutat despre cel de-al patrulea film: „Ideea este nebunească. Este puțin diferită de tot ceea ce am făcut până acum, dar cred că fanii vor răspunde cu adevărat la ea.”

Într-un interviu acordat săptămâna trecută la Rich Roll Podcast, Holland a povestit că el și Zendaya au citit deja schițele unui scenariu: „L-am citit acum trei săptămâni și chiar a aprins un foc în mine. Zendaya și cu mine ne-am așezat și l-am citit împreună și, uneori, săream prin sufragerie și spuneam: ‘Acesta este un film adevărat, demn de respectul fanilor’. Dar mai sunt câteva lucruri pe care trebuie să le rezolvăm înainte de a putea începe cu adevărat, dar este interesant.”

Luna trecută, The Hollywood Reporter a relatat în exclusivitate că Destin Daniel Cretton era în discuții pentru a regiza filmul, înlocuindu-l pe regizorul Jon Watts. Watts a regizat precedentele trei filme în care a jucat Holland, în timp ce Marc Webb a condus cele două filme Amazing Spider-Man în care a jucat Andrew Garfield. Sam Raimi a regizat trilogia care i-a avut ca protagoniști pe Tobey Maguire și Kirsten Dunst.

Pentru cel de-al patrulea film al lui Holland, Chris McKenna și Erik Sommers scriu scenariul, în timp ce șeful Marvel, Kevin Feige, și fostul șef Sony, Amy Pascal, sunt producători.

Nu este clar care va fi povestea, deoarece No Way Home s-a încheiat cu faptul că lumea a uitat că adolescentul Peter Parker era Spider-Man, inclusiv MJ (Zendaya). Holland, Zendaya și Jacob Batalon au jucat în cele trei filme Spider-Man – Spider-Man: Homecoming (2017), Spider-Man: Far From Home (2019) și Spider-Man: No Way Home (2021).

Vestea filmului Spider-Man 4 vine în contextul în care Holland a fost anunțat recent că va juca în cel mai recent lungmetraj al lui Christopher Nolan, alături de Matt Damon. Nolan a scris scenariul și regizează proiectul Universal. Studioul a stabilit o dată de lansare pentru 17 iulie 2026.

Exit mobile version