Tom Holland, actorul din Spider-Man, și-a ținut promisiunea față de băiețelul care și-a salvat sora de atacul unui câine

tom-holland-spider-man
  • Actorul care interpretează rolul lui Spider-Man în cel mai recent film cu același nume, Tom Holland a invitat pe platoul de filmare un băiețel care și-a salvat sora de la atacul unui câine.
  • Frații se jucau în fața casei lor din Wyoming când un ciobănesc german a atacat-o pe sora lui Walker, iar acesta a intervenit.
  • Celebrități precum Anne Hathaway, Chris Evans, Mark Ruffalo și Holland i-au trimis mesaje de laudă atât pe rețelele de socializare, cât și în privat lui Walker.

Tom Holland arată că e Spider-Man și în viața reală. Acesta și-a ținut promisiunea față de un băiețel care și-a salvat în 2020 sora mai mică de la atacul unui câine.

Actorul care interpretează rolul personajului-erou Spider-Man a aflat despre actul de curaj al lui Walker și a decis să îl invite pe băiețel pe platourile de filmare ale filmului „Spider-Man: No Way Home”.

Bridger Walker îl cunoaște pe Spider-Man, în urma actului său de curaj

Bridger Walker avea șase ani în 2020, atunci când a văzut că sora sa mai mică, de patru ani are nevoie de ajutor. Frații se jucau în fața casei lor din Wyoming când un ciobănesc german a atacat-o pe sora lui Walker, iar acesta a intervenit.

Ulterior, el a fost supus unei intervenții chirurgicale de două ore care a necesitat peste 90 de copci, potrivit declarației familiei sale pentru CNN la momentul incidentului din 2020, în iulie.

Celebrități precum Anne Hathaway, Chris Evans, Mark Ruffalo și Holland i-au trimis mesaje atât pe rețelele de socializare, cât și în privat lui Walker. Aceștia l-au lădat pe băiețel pentru curajul său. Holland l-a invitat pe acesta să facă o acțiune de lansare de pânză în viața reală, informează CTVNews.

Tatăl lui Walker a împărtășit imagini și un videoclip de la vizita de pe platou. Într-o postare, Walker este văzut în timp ce face o cascadorie cu Holland, care este îmbrăcat în costumul lui Spider-Man.