• Recent, a avut loc, de asemenea, o mare schimbare în Top 10 al lor de seriale, datorită debutului filmului Wednesday” al lui Tim Burton.
  • Serialul a acumulat peste un miliard de ore de vizionare în ultimele 28 de zile și a preluat locul doi pe listă – scoțând All of Us Are Dead” din Top 10.
  • Sezonul doi din Bridgerton” se concentrează pe fratele mai mare Anthony în încercarea sa de a-și găsi perechea perfectă.

În timp ce Netflix obișnuia să nu spună nimic despre cifrele sale de streaming, în ultimii ani a devenit mai transparent în ceea ce privește statisticile din spatele scenei. Iar în 2021, au introdus un mod complet nou de a calcula popularitatea serialelor lor. Gigantul de streaming se uită acum la numărul total de ore în care un serial a fost vizionat în primele 28 de zile de la premieră, în loc să analizeze vizionările din gospodării.

Recent, a avut loc, de asemenea, o mare schimbare în Top 10 al lor de seriale, datorită debutului filmului Wednesday” al lui Tim Burton. Serialul a acumulat peste un miliard de ore de vizionare în ultimele 28 de zile și a preluat locul doi pe listă – scoțând All of Us Are Dead” din Top 10.

  1. Squid Game”

Numărul de ore de vizionare: 1,65 miliarde

Recomandări

BANII PENTRU UCRAINA RĂMÂN ÎN SUA
EMMA STONE ÎȘI DEZVĂLUIE NUMELE REAL
CE FACEM CU POLUAREA?
ECONOMIA AMERICANĂ ÎNCETINEȘTE
CIOLACU ÎNCHEIE DISCUȚIILE CU PIEDONE
VENEȚIENII IES ÎN STRADĂ

Seong Gi-hun a căzut în vremuri grele când primește o invitație misterioasă de a participa la un joc de supraviețuire – cu un mare premiu de 45,6 miliarde de woni. Când acceptă și ajunge în locația nedezvăluită, este înconjurat de mai mulți alți jucători, toți luptând pentru bani. Pentru a lua banii acasă, ei trebuie să-și pună viețile în pericol în jocurile care se joacă toate până la moarte.

  1. Sezonul 4 din Stranger Things”

Văzut în fiecare oră: 1,35 miliarde

Cel de-al patrulea sezon din Stranger Things” începe la opt luni după sfârșitul celui de-al treilea sezon, când adolescenții din Hawkins sunt uciși în mod misterios. Dustin, Max, Lucas, Lucas, Erica, Nancy, Steve și Robin încep să investigheze crimele, în timp ce alții îl acuză pe Eddie Munson, liderul unui grup Dungeons & Dragons, că se află în spatele crimelor.

  1. Wednesday”

Numărul de ore de vizionare: 1,19 miliarde

Fiica cea mare a familiei Addams, Wednesday, este trimisă la Academia Nevermore în serialul omonim, Wednesday”. În ciuda eforturilor ei de a evada, Wednesday este blocată la școală, înconjurată de proscriși, ciudați și monștri”. Acolo, ea se străduiește să își controleze noua abilitate psihică – care se întâmplă să o conducă la rezolvarea unui mister de crimă în care sunt implicați părinții ei pe vremea când erau studenți la academie.

  1. Dahmer – Monstrul: Povestea lui Jeffrey Dahmer”

Numărul de ore de vizionare: 856,2 milioane

Bazat pe povestea adevărată a lui Jeffrey Dahmer și pe crimele oribile pe care le-a comis, Dahmer” aruncă o privire asupra vieții infamului criminal în serie și asupra incompetenței care i-a permis să-și continue ravagiile criminale timp de peste un deceniu, lăsând 17 morți.

  1. La Casa de Papel” partea 5

Numărul de ore de vizionare: 792,2 milioane

Partea a 5-a continuă după ce infractorii și ostaticii lor se află în interiorul Băncii Spaniei de peste 100 de ore. Între timp, profesorul a fost capturat în timp ce armata se apropie de bancă.

  1. Bridgerton” Sezonul 2

Numărul de ore vizionate: 656,3 milioane

Sezonul doi din Bridgerton” se concentrează pe fratele mai mare Anthony în încercarea sa de a-și găsi perechea perfectă. Se pare că nimeni nu va îndeplini standardele sale imposibile, asta până când o întâlnește pe Edwina Sharma și pe sora ei mai mare, Kate. Între timp, adevărata identitate a lui Lady Featherington este dezvăluită – provocând o ruptură majoră între prieteni.

  1. Bridgerton” Sezonul 1

Numărul de ore vizionate: 625,5 milioane

Bazat pe seria de romane cu același nume, „Bridgerton” urmărește viețile celor opt frați Bridgerton în timp ce își caută dragostea în timpul epocii Regency din Anglia. Sezonul 1 se concentrează pe sora cea mare a puternicei familii, Daphne, care este numită diamantul sezonului – totul în timp ce Lady Whistledown, cronicar de bârfe, are parte de un vârtej în societate.

  1. La Casa de Papel” partea 4

Numărul de ore vizionate: 619 milioane

Money Heist” se învârte în jurul unui geniu criminal pe nume Profesorul” care vrea să tipărească miliarde de euro în interiorul monetăriei regale din Spania. Pentru a-și atinge scopul, el recrutează opt hoți cu abilități diferite pentru a intra în monedă. Grupul, în schimb, ia ostatici pentru a-i ajuta să negocieze cu poliția, în timp ce se pregătesc pentru o confruntare.

  1. Sezonul 3 din Stranger Things”

Numărul de ore vizionate: 582,1 milioane

Stranger Things” îi transportă pe telespectatori în Indiana, în anii 1980, unde întâmplări neobișnuite încep să afecteze un orășel. Când un băiat dispare, un grup de prieteni începe să descopere mistere supranaturale care implică guvernul și trebuie să lupte cu forțe terifiante pentru a-l recupera. Lucrurile iau o întorsătură și mai ciudată atunci când găsesc o altă tânără fată pe fugă.

  1. Lucifer” Sezonul 5

Numărul de ore vizionate: 569,5 milioane

Obosit de viața sa în iad, Lucifer Morningstar se retrage din domnia sa de un miliard de ani și se mută în Los Angeles. Acolo se complace în tot felul de vicii în timp ce conduce un club de noapte exclusivist. Când are loc o crimă în fața clubului, Lucifer începe să aibă sentimente pe care nu le-a mai experimentat niciodată până acum și care îl fac să se întrebe despre starea sufletului său – mai ales după ce o cunoaște pe o detectiv de la Omucideri pe nume Chloe.