• Dragostea la Hollywood a fost întodeauna subiect de dezbatere pentru fani. În timp ce multor celebrități le este greu să mențină relații pe termen lung, nu același lucru se poate spune despre vedetele care fac parte din comunitatea LGBTQ.
  • Anderson Cooper, Neil Patrick Harris, Ellen Degeneres sunt câteva dintre numele de vedete care și-au găsit iubirea adevărată alături de un partener de același sex.
  • Oceandraw a făcut o selecție a celor mai „puternice” cupluri LGBTQ de la Hollywood, de unde nu lipsesc nume ca Ellen Degeneres, Jodie Foster, Ricky Martin, Kristen Stewart sau Jim Parsons.

Dragostea la Hollywood a fost întodeauna subiect de dezbatere pentru fani. În timp ce multor celebrități le este greu să mențină relații pe termen lung, nu același lucru se poate spune despre vedetele care fac parte din comunitatea LGBTQ. Presa din SUA a făcut o „selecție” a celor mai puternice cupluri LGBTQ. Iată-le:

Ellen DeGeneres și Portia De Rossi

Ellen DeGeneres este una dintre cele mai populare gazde din lume! Emisiunea ei de zi a schimbat televiziunea, chiar dacă a ajuns la final. Vedeta și-a încurajat mereu oaspeții și telespectatorii să fie ei înșiși. Ellen are o relație publică cu frumoasa actriță Portia De ROssi din 2004. S-au căsătorit în 2008.

Ellen DeGeneres și Portia De Rossi. Foto: Captură Youtube

Neil Patrick Harris și David Burtka

Neil Patrick Harris și David Burtka au reușit să-și păstreze logodna secretă timp de 5 ani. Cei doi, căsătoritți din 2014, au reușit să devină tați în 2010 cu ajutorul unei mame surogat.

Recomandări

HARRY NU PRIMEȘTE MAI MULTĂ SECURITATE
PIEPER SE RETRAGE DE LA C.E.
INTERNET STABIL, CASĂ STABILĂ
EU VARA NU DORM..
ATAC ÎNTR-O BISERICĂ DIN SYDNEY
PROBLEME LA PROCESUL LUI TRUMP
Foto: Hepta

Jodie Foster și Alexandra Hedison

Jodie Foster este o actriță talentată, însă viața sa personală a fost mereu un secret. A preferat să fie discretă în ceea ce privește relația cu Alexandra Hedison cea mai mare parte a carierei. Hedison însăși este o artistă, regizor și actriță talentată. Cele două s-au căsătorit în 2014.

Foto: Hepta

Elton John și David Furnish

Elton John și Davis Furnish s-au cunoscut în 1993 la o cină în Windsor. Au fost atrași unul de celălalt imediat. Doisprezece ani mai târziu, Elton l-a cerut în căsătorie și David a acceptat. În 2005, ei au devenit unul dintre primele cupluri din Marea Britanie care au format un parteneriat civil. S-au căsătorit nouă ani mai târziu, odată ce acest lucru a devenit legal în Marea Britanie.

Foto: Hepta

Ricky Martin și Jwan Yosef

Ricky Martin și Jwan Yosef s-au îndrăgostit unul de celălalt la prima vedere. Într-un interviu recent, Ricky Martin a spus că sunt încă în faza de lună de miere și speră că acest lucru va dura pentru totdeauna. Cântărețul a mai spus că era incredibil de speriat să ceară pe cineva în căsătorie, dar a meritat. Cei doi au anunțat că s-au căsătorit în luna ianuarie 2021.

Foto: Hepta

Lance Bass și Michael Turchin

În 2011, Lance Bass și celebrul pictor Michael Turchin au început să se întâlnească. S-au îndrăgostit și au fost primul cuplu de același sex din istorie care s-a căsătorit la TV, prin cablu. Nunta lor a fost difuzată pe Lance Loves Michael: The Lance Bass Wedding.

Foto: Hepta

Cynthia Nixon și Christine Marinoni

Cynthia Nixon este unul dintre cei mai mari susținători ai egalității și a drepturilor LGBTQ de la Hollywood. Ea și Christine Marinoni au început să se întâlnească în 2004 și s-au căsătorit în 2012. Au împreună un fiu, Max Ellington.

Foto: Hepta

Wanda Sykes și Alex Sykes

Wanda și Alex s-au întâlnit în 2008 și s-au căsătorit repede. S-au căsătorit în 2009 și au gemeni pe nume Olivia și Lucas.

Foto: Hepta

Michael Kors și Lance Lepere

Unul dintre cele mai la modă cupluri din lume trebuie să fie format Michael Kors și Lance Lepere. S-au căsătorit în 2011 și de atunci sunt fericiți împreună!

Foto: Hepta

RuPaul și Georges LeBar

RuPaul este la fel de popular ca întotdeauna. Nu doar că emisiunea lui RuPaul’s Drag Race este încă de succes, dar a apărut în mai multe emisiuni TV și filme ca niciodată. Nu vorbește prea mult despre relația lui, dar este cu partenerul său de peste 23 de ani acum.

Foto: Hepta

Luke Evans și Jon Kortajarena

Luke Evans și Jon Kortajarena sunt unul dintre cele mai frumoase cupluri de la Hollywood! Au avut o relație de ani de zile și nu discută des despre dragostea lor în public.

Foto: Hepta

Jane Lynch și Lara Embry

Jane Lynch s-a căsătorit cu Lara Embry în 2010. Lara este psiholog clinician în Sederland, Massachusetts. Din păcate, căsnicia lor a fost de scurtă durată și cele două au divorțat în 2014.

Foto: Hepta

Kristen Stewart și Stella Maxwell

Kristen și Stella sunt împreună din 2016. Stella este un model Victoria’s Secret, iar Kristen este o actriță binecunoscută pentru rolul din Twilight. Se afișează des împreună, fiind mândre de relația lor.

Foto: Hepta

Queen Latifah și Jeanette Jenkins

Relația reginei Latifah cu antrenorul personal, Jeanette Jenkins, nu mai e de actualitate. Au început să se întâlnească în 2002, s-au logodit în 2008, dar au zis stop în 2014.

Foto: Hepta

Jim Parsons și Todd Spiewak

Jim Parsons și Todd Spiewak au fost împreună timp de 15 ani înainte de a se căsători! Ei sunt acum împreună, cel mai probabil pentru totdeauna, după ce au spus „da” în 2015.

Foto: Hepta