• Andy Murray a cerut ajutorul fanilor pentru a-și găsi verigheta pe care o legase de șiretul pantofilor sport.
  • Cineva i-a furat pantofii sport lăsați la uscat afară.
  • Scoțianul i-a rugat pe fani să-l ajute.

Andy Murray s-ar putea să nu se afle în cea mai bună situație cu frumoasa lui soție, Kim Sears. Triplul campion de Slam a postat pe Twitter un mesaj destul de curios, în care spune că inelul său de nuntă i-a fost furat într-un mod destul de neobișnuit la Indian Wells.

El și-a lăsat pantofii de tenis sub mașină pentru a se usca, dar a uitat că obișnuiește să-și lege verigheta de șireturi. Rezultatul este că cineva a furat pantofii și verigheta lui Andy.

Fostul nr. 1 mondial a publicat acest videoclip în care le cere fanilor săi să-l ajute să recupereze verigheta.

Recomandări

MACRON CERE ARMĂ NUCLEARĂ PENTRU UE
CE FACEM CU POLUAREA?
CHINA AVERTIZEAZĂ SUA
BANII PENTRU UCRAINA RĂMÂN ÎN SUA
NO MORE EMMA?
SORANA MERGE ÎN TURUL 3 LA MADRID OPEN

Încălțările mele de tenis erau cam transpirate și cam urât mirositoare, așa că am decis să le las la aer, la uscat. Și cum nu am balcon în cameră, m-am gândit să le las sub mașină, să se usuce peste noapte. De obicei îmi leg verigheta de șiret, pentru că nu pot juca cu ea pe deget. Așa că verigheta a dispărut și ea. Acum sunt acasă și încerc să o găsesc. Dacă mă puteți ajuta, aș fi foarte fericit”, a explicat sportivul. 

„Am fost un idiot. A fost o idee groaznică. Nici nu mai e nevoie să vă zic că cei de acasă sunt supărați”, a adăugat sportivul.