• Joe Biden a folosit în campania sa piese ale căror versuri promovează virtuţi americane, de la artişti ca Bruce Springsteen, David Bowie sau Lady Gaga
  • Donald Trump a întâmpinat mai multe probleme în timpul campaniei, mai mulţi artişti refuzând să se asocieze cu el
  • Trump a făcut şi o gafă la ultimul său miting, unde l-a numit „pimp” (peşte)” pe rapper-ul venit să-l susţină

La ultimul său miting, Trump l-a avut invitat pe rapper-ul Lil Pump, pe care însă l-a introdus din greşeală pe scenă drept „Little Pimp” (Micul Peşte). „Unul dintre cele mai mari superstaruri din lume… Little Pimp!”.  Acesta nu s-a supărat însă pe gafa preşedintelui, ba chiar şi-a schimbat numele pe Instagram în “Lil Pimp”.

View this post on Instagram

@realdonaldtrump & Lil pimp

Recomandări

NE-A SALVAT VACCINUL?
CIOLACU: COALIȚIA NU SE RUPE
UK: FETELE ÎNTREC BĂIEȚII LA FUMAT
MORIȘCA DE PE MOULIN ROUGE A CĂZUT
ACȚIUNILE META SE SCUFUNDĂ
RUSIA SPUNE NU REZOLUȚIEI

A post shared by Lil Pimp MAGA 202020 (@lilpump) on

View this post on Instagram

LIL TRUMP !!! ESSKEETI

A post shared by Lil Pimp MAGA 202020 (@lilpump) on

Susţinerea din partea celebrităţilor a jucat întotdeauna un rol important în alegerea noului preşedinte al Statelor Unite. În campania actuală, Joe Biden a mers pe cântece care promovează virtuţi americane: Lovely Day de la Bill Withers, Higher Ground de la Stevie Wonder sau I’m Comning Out, de la Diana Ross. E interesant că Biden a folosit şi o piesă de-a lui Bruce Springsteen – We Take Care Of Our Own, care nu e despre valori, ci despre politicieni care au grijă de ei şi de-ai lor. Biden a mai folosit de-a lungul ultimelor luni şi piesa Heroes, a lui David Bowie şi a avut-o invitată la ultimul miting pe Lady Gaga.

De partea cealaltă, Donald Trump nu a fost lăsat să folosească muzica pe care ar fi vrut-o. Artiştii au fost împotriva lui şi i-au cerut în nenumărate rânduri să nu le mai folosească muzica în campanie. A mers totuşi pe piese triste, cum ar fi R.E.M. – Everybody Hurts sau Gnarles Barkley – Crazy (“I remember when I lost my mind… Maybe I’m crazy”).