• ABBA a lansat un nou album.
  • Primele piese, după 40 de ani, au fost lansate pe Youtube.

ABBA pleacă într-o nouă călătorie, numită chiar „Voyage”. După 40 de ani, membrii trupei suedeze lansează un nou album, în 5 noiembrie.

Cei de la ABBA spun că încă mai cred în muzica lor.

Am făcut-o, știi, am intrat în studio știind că, dacă nu credem că este până la zero, nu o vom lansa niciodată. Deci, suntem mândri de asta… De asemenea, există o veche vorbă industria muzicală, nu ar trebui să lăsați mai mult de 40 de ani între albume“, spune Bjorn Ulvaeus.

Recomandări

FII BOGAT ÎN ROMÂNIA
MATTY HEALY, DESPRE ALBUMUL LUI SWIFT
DE LA GOYA LA... YOGA
ZIUA INTERNAȚIONALĂ A STRIGĂTULUI
CHETĂ PENTRU SPORTIVII ROMÂNI
BLIKEN AJUNGE ÎN CHINA

ABBA a anunțat și un concert revoluționar. Grupul a creat un spectacol live holografic. Clonele lor digitale au fost numite în glumă „ABBAtars”, și au fost create cu ajutorul companiei de efecte speciale a lui George Lucas.

Ni s-a sugerat că putem merge în turneu ca o hologramă. Și acum sunt acum patru, cinci ani. Și am aflat foarte curând că nu era nici măcar posibil. Dar vreau să spun că viziunea era de a avea sinele nostru digital, că asta era chiar o posibilitate“, mai spune Bjorn Ulvaeus.

„Și, de asemenea, am vrut să o facem înainte de a fi morți“, spune Benny Anderrson.

Cei doi recunosc că nu au reușit niciodată să-și înțeleagă pe deplin succesul. Și spun că, acum, nu încearcă să concureze cu nimeni. „Nu ne-am uitat niciodată cum arată topurile astăzi“, spune Bjorn Ulvaeus.

Adică, nu suntem în competiție cu Drake și cu toți ceilalți băieți. Nu, adică nu putem face asta pentru că nu înțeleg ce este acolo“, explică Benny Anderrson.