• Există o trupă de death metal în Belgia care poartă același nume ca ultima variantă descoperită a coronavirusului.
  • Faptul că avem același nume cu noua variantă de coronavirus se simte ca o responsabilitate în plus pe care trebuie să o purtăm” , spun aceștia.

„Nu vom lăsa un virus să determine modul în care conceptul nostru ar trebui să fie perceput”, spun membrii trupei Omicron. Potrivit NME, trupa belgiană de death metal Omicron rămâne fermă, afirmând că nu își va schimba numele din cauza variantei COVID-19 cu același nume, recent descoperită.

Noua variantă a fost numită „îngrijorătoare” de către Organizația Mondială a Sănătății din cauza lipsei de informații cunoscute cu privire la modul de transmitere și la probabilitatea ca aceasta să provoace boli grave. În timp ce varianta continuă să se răspândească în întreaga lume, trupa Omicron a vorbit la VICE despre intenția de a-și schimba numele în urma noii descoperiri.

„Nimeni nu a putut prezice că se va întâmpla așa ceva și sperăm că oamenii vor vedea asta. Avem de gând să ne schimbăm numele? Nu. Nu vom lăsa un virus să determine modul în care ar trebui să fie perceput conceptul nostru”, au spus aceștia. Într-o postare anterioară pe Facebook, trupa a precizat că și-a tras numele de la sistemul galaxiei Omicron și nu de la noua variantă.

Recomandări

AVERTISMENTUL LUI PUTIN CĂTRE OCCIDENT
CUM DEVII MAI PRODUCTIV LA MUNCĂ
ZIUA MONDIALĂ A RECICLĂRII
CUM VA FI VIAȚA ÎN WOVEN CITY
BIDEN FACE BANI PENTRU CAMPANIE
MACRON VA CERE ÎNCETAREA FOCULUI ÎN UCRAINA