• Mercedes a lansat primul G-Wagen electric din lume, spre surprinderea fanilor
  • G Wagen de la Mercedes este un model de elită destinat condusului offroad
  • Modelul primului vehicul electric de la Mercedes sparge granițele inovației tehnologice prin implementarea unor funcții nemaintâlnite până acum

Mercedes a lansat ultimul său model de vehicul electric de tip offroad! De la camere cu senzori mai performanți, la o structură aerodinamică, la cabluri de alimentare smart, G Wagen prioritizează confortul clienților mai presus de toate. Cu suspensii puternice, protecție împotriva rezidurilor și obiectelor periculoase, experții se arată mulțumiți de performanța bolidului.

G Wagen nu aduce doar elemente estetice și confort pentru clienți, ci și funcții tehnice nemaiîntâlnite. Dotată cu un sistem de rotire de 360 de grade în jurul propriei axe și plăci extra de protecție pentru baterii, G Wagen este perfect pentru șofatul offroad.

Prețul acestuia nu costă mai mult decât alte modele deja scoase ale aceluiași brand, ceea ce îl face accesibil pentru toate buzunarele. Cu abilități electrice integrate care îl fac să performeze foarte bine la curbe strânse, mașina de la Mercedes este de neegalat atât pe șosele, cât și pe teren!

Recomandări

MACRON: EUROPA POATE MURI
XI MERGE LA PARIS
PICASSO ÎȘI DEDICĂ VIAȚA ARTEI
KIEVUL SE DIGITALIZEAZĂ
E-SKIN IMITĂ ATINGEREA UMANĂ
PROGNOZA METEO DE PAȘTE

Citește și