• Un american a folosit o parte din scheletul unchiului său pentru a realiza o chitară electrică.
  • Prince Midnight i-a adus, astfel, un omagiu celui care i-a prezentat prima dată în viață muzica heavy metal.
  • Oasele unchiului Filip au fost folosite vreme de 20 de ani în scop educațional într-un colegiu din Grecia.

Un muzician american din Tampa, Florida, care se autointitulează Prince Midnight, a construit o chitară din scheletul unchiului său, un fan înrăit al muzicii metal. Potrivit tampabay.com, oasele unchiului Filip au fost donate și folosite timp de 20 de ani la un colegiu din Grecia, în scopuri educaționale. Acesta a murit acum mai bine de două decenii în urma unui accident de mașină.

Ulterior osemintele unchiului Filip au fost retrase și pentru că incinerarea nu este un lucru acceptat pe tărâmul elen, Prince Midnight a decis să-i aducă un omagiu surprinzător unchiului său. Astfel, acesta i-a integrat osemintele în cea mai uimitoare variantă de chitară electrică.

„Sunt foarte mândru de proiect”

Am luat cutia cu oasele unchiului meu din Grecia și nu știam ce să fac cu ele la început. Se le îngrop? Să le incinerez? Să le depozitez în mansardă? Toate aceste variante nu mi s-au părut potrivite pentru a-l comemora pe cel care mi-a prezentat pentru prima dată muzica heavy metal. Așadar, am decis să îl transform pe unchiul Filip într-o chitară, ceea ce s-a dovedit a fi o provocare. Am făcut multe cercetări și nimeni nu a făcut vreodată o chitară dintr-un schelet. Așa că am făcut-o. Am încercat să colaberez pentru construirea chitarei cu cei de la un magazin de lemne din Tampa, dar au fost înspăimântați, la propriu. Sunt foarte mândru de proiect și de modul în care am decis să-i onorez viața și influența sa asupra mea”, a mărturisit Prince Midnight.

Recomandări

CINE VA PRELUA ȘEFIA C.E.
NOU COD PENTRU SCHENGEN
NE LIPSEȘTE EDUCAȚIA FINANCIARĂ?
NE-A SALVAT VACCINUL?
CIOLACU: COALIȚIA NU SE RUPE
O ROMÂNCĂ ARBITREAZĂ LA UEFA

Pe capul chitarei stă inscripționat „Filip Skelecaster”.