• Un bărbat din San Francisco a fost arestat pentru că și-a condus mașina Tesla de pe bancheta din spate
  • Bărbatul a procedat la fel după ce a ieșit din închisoare
  • Acesta a mai precizat că își va cumpăra mașini pe măsură ce fiecare dintre ele va fi confiscată de către polițiști

Param Sharma din San Francisco a acordat un interviu postului de televiziune american KTVU conducând din nou o mașină Tesla de pe bancheta din spate. Vehiculul ar fi fost altul decât cel confiscat prima dată de către polițiști, transmite Business Insider.

După ce a fost eliberat din închisoare marți, bărbatul și-a cumpărat o altă mașină Tesla, pentru că „este foarte bogat”.

„Am bani fără număr ca să-i dau pe Tesla. Dacă îmi iei Tesla (n.r. polițistul), îmi voi cumpăra o altă Tesla. Așa funcționează lucrurile”, a spus bărbatul în interviu.

Recomandări

CINE VA PRELUA ȘEFIA C.E.
NOU COD PENTRU SCHENGEN
NE LIPSEȘTE EDUCAȚIA FINANCIARĂ?
NE-A SALVAT VACCINUL?
CIOLACU: COALIȚIA NU SE RUPE
O ROMÂNCĂ ARBITREAZĂ LA UEFA

„Mă simt ca într-un living de lux. Mă relaxez în timp ce Elon Musk mă conduce”, a mai continuat el pentru postul tv.

Ofițerii de la California Highway Patrol l-au arestat pe bogătaș pentru conducere imprudentă și pentru că nu le-a ascultat ordinele. Arestarea a avut loc după ce au apărut mai multe filmulețe pe Internet în care bărbatul conduce mașina de pe bancheta din spate. Param Sharma a mai fost acuzat de aceeași infracțiune în luna aprilie.

Administrația Națională pentru Siguranța Traficului pe Autostrăzi a demarat mai multe investigații cu privire la accidentele provocate de șoferii care aleg să nu conducă mașinile Tesla de pe scaunul din față.