• Grande Bellezza va rula pe 24 decembrie pe Aleph News, la ora 22.00
  • „Youth” cu Madalina Ghenea – joi 31 decembrie, ora 20:00, la Aleph News
  • Paolo Sorrentino este unul dintre cei mai mari regizori ai lumii

Unul dintre cei mari regizori ai lumii, italianul Paolo Sorrentino, vine la Aleph News cu cele mai premiate filme ale sale. Sorrentino filmează acum pentru Netflix, „Maradona” – film după povestea fotbalistului care i-a salvat viața.

În 2014, Grande Bellezza a luat Oscarul pentru cel mai bun film străin. Sorrentino, mare fan Napoli, le-a mulţumit regizorilor Fellini și Scorsese și lui Diego Maradona. Oamenii, surprinși de asociere, au aflat marea dramă din spatele său.

Paolo Sorrentino spune că dragostea pentru Maradona i-a salvat viața. El și-a rugat părinții să vadă meciul de titlu al lui Maradona în 1990 și nu a mers în vacanță cu ei – aceștia au murit în aceeași seară asfixiați cu monoxid de carbon. Grande Belleza e joi seară de la 22 la Aleph News și este un film cult al secolului 21.

Recomandări

ISRAELUL A ATACAT IRANUL
CINE ÎNCEARCĂ SĂ-L ASASINEZE PE ZELENSKI?
UNDE MERGI AZI?
TEHERAN: IRAN NU PLĂNUIEȘTE UN RĂSPUNS
INS: PIAȚA REZIDENȚIALĂ SCADE
TAYLOR SWIFT CÂNTĂ DESPRE GÂNDURILE SUICIDARE

Al doilea cel mai premiat film al lui Sorrentino este cel mai bun film european al anului 2015 – Youth, unde lângă Michale Caine și Jane Fonda apare și Madalina Ghenea. Youth este la Aleph News joi, 31 decembrie de la ora 20.