Un gamer şi-a anunţat moartea printr-un videoclip: Dacă vedeţi asta, sunt mort!

minecraft Foto: Profimedia
  • Gamer-ul cunoscut sub numele de Technoblade, a murit de cancer la vârsta de 23 de ani.
  • El a scris un mesaj de adio cu câteva ore înainte de a muri, care a fost citit de tatăl său și postat pe YouTube.
  • Technoblade era cunoscut la turneele de Minecraft și avea milioane de urmăritori pe YouTube.

Gamer-ul cunoscut sub numele de Technoblade, a murit de cancer la vârsta de 23 de ani. El şi-a anunţat decesul prin intermediul unui videoclip în care s-a adresat celor 10 milioane de urmăritori pe care îi avea. YouTuberul Minecraft Technoblade a murit la vârsta de 23 de ani, a anunţat familia sa într-un videoclip de adio postat în numele său.

Videoclipul postat pentru cei 10 milioane de urmăritori ai săi, îl arată pe tatăl tânărului numindu-l drept „cel mai uimitor copil pe care cineva şi l-ar putea dori vreodată”.

Tânărul a devenit celebru prin transmisiuni în direct şi prin postarea de clipuri în care juca Minecraft. Anul trecut, Technoblade le-a dezvăluit fanilor că a fost diagnosticat cu cancer. Mesajul de adio, scris cu câteva ore înainte de a muri şi citit de tatăl său, începe astfel: „Bună ziua tuturor, sunt Technoblade. Dacă vă uitaţi la asta, sunt mort”.

În continuare, el a dezvăluit că numele său real era de fapt Alex, amintindu-şi de momentul în care le-a făcut glume urmăritorilor, făcându-i să creadă că îl cheamă Dave.

„Vă mulţumesc tuturor pentru că mi-aţi susţinut conţinutul de-a lungul anilor. Dacă aş mai avea încă o sută de vieţi, cred că aş alege să fiu din nou Technoblade de fiecare dată, deoarece aceia au fost cei mai fericiţi ani din viaţa mea”, a spus Alex.

Tânărul, care a câştigat numeroase turnee de Minecraft avea numeroşi fani. Acestora, el le-a dezvăluit în februarie că a fost supus chimioterapiei, radioterapiei şi unei operaţii de salvare a membrelor după ce a dezvoltat o tumoare dureroasă la braţul drept.