• Gamer-ul cunoscut sub numele de Technoblade, a murit de cancer la vârsta de 23 de ani.
  • El a scris un mesaj de adio cu câteva ore înainte de a muri, care a fost citit de tatăl său și postat pe YouTube.
  • Technoblade era cunoscut la turneele de Minecraft și avea milioane de urmăritori pe YouTube.

Gamer-ul cunoscut sub numele de Technoblade, a murit de cancer la vârsta de 23 de ani. El şi-a anunţat decesul prin intermediul unui videoclip în care s-a adresat celor 10 milioane de urmăritori pe care îi avea. YouTuberul Minecraft Technoblade a murit la vârsta de 23 de ani, a anunţat familia sa într-un videoclip de adio postat în numele său.

Videoclipul postat pentru cei 10 milioane de urmăritori ai săi, îl arată pe tatăl tânărului numindu-l drept „cel mai uimitor copil pe care cineva şi l-ar putea dori vreodată”.

Tânărul a devenit celebru prin transmisiuni în direct şi prin postarea de clipuri în care juca Minecraft. Anul trecut, Technoblade le-a dezvăluit fanilor că a fost diagnosticat cu cancer. Mesajul de adio, scris cu câteva ore înainte de a muri şi citit de tatăl său, începe astfel: „Bună ziua tuturor, sunt Technoblade. Dacă vă uitaţi la asta, sunt mort”.

Recomandări

SBF PRIMEȘTE 25 DE ANI DE ÎNCHISOARE
ZIUA FEMEILOR DIN MUZICĂ
MOLDOVA SE PREGĂTEȘTE DE ADERARE
GOSLING ÎȘI FACE COMPANIE DE PRODUCȚIE
ROTAȚIA PĂMÂNTULUI A ÎNCETINIT
JILL BIDEN A SCRIS O CARTE PENTRU COPII

În continuare, el a dezvăluit că numele său real era de fapt Alex, amintindu-şi de momentul în care le-a făcut glume urmăritorilor, făcându-i să creadă că îl cheamă Dave.

„Vă mulţumesc tuturor pentru că mi-aţi susţinut conţinutul de-a lungul anilor. Dacă aş mai avea încă o sută de vieţi, cred că aş alege să fiu din nou Technoblade de fiecare dată, deoarece aceia au fost cei mai fericiţi ani din viaţa mea”, a spus Alex.

Tânărul, care a câştigat numeroase turnee de Minecraft avea numeroşi fani. Acestora, el le-a dezvăluit în februarie că a fost supus chimioterapiei, radioterapiei şi unei operaţii de salvare a membrelor după ce a dezvoltat o tumoare dureroasă la braţul drept.