Un grup de pensionari vor dreptate pentru Britney Spears. Averea, cariera și viața personală sunt controlate de tatăl ei

  • Un grup de pensionari din Rusia cer eliberarea lui Britney Spears
  • Grupul de pensionari se prezintă ca „Detaşamenul lui Putin”
  • Britney Spears a cerut judecătorilor să iasă de sub tutela tatălui
  • Averea, cariera și viața personală sunt cotrolate de tatăl ei
  • Britney Spears are o avere estimată la 59 milioane $

Drama lui Britney Spears e şi drama unor pensionari din Rusia, fani aprigi ai cântăreţei. „Free Britney!”, au strigat ei, într-un videoclip pe care l-au încărcat pe YouTube!

„Noi suntem „Detaşamentul lui Putin”. Azi am auzit de problema lui Britney Spears. E groaznic cum şi-au bătut joc 13 ani de această biată femeie. Cum e posibil aşa ceva? O femeie sănătoasă, normală.â Cerem eliberarea lui Britney Spears. Free Britney! Libertate acestei femei! Libertate acestei femei. Eliberaţi-o pe fetiţa asta!”

Dincolo de momenul haios, Britney Spears se chinuie să scape de tutela tatălui ei. De 13 ani, acesta îi dictează fiecare mișcare. În 2008, un judecător a stabilit că artista nu e în stare să aibă grijă de ea. Avea 27 de ani atunci. Britney a fost văzută conducând cu fiul ei în brațe, s-a ras în cap, a lovit mașina unui fotograf cu o umbrelă și a ajuns de mai multe ori în clinici de reabilitare.