• Un hamster pe nume Mr. Goxx tranzacționează criptomonede dintr-o cutie concepută special pentru această activitate.
  • Mr Goxx„alege” ce monede să cumpere sau să vândă rulând pe o roată și plimbându-se prin unul dintre cele două tuneluri instalate în cușcă.
  • De când a început să tranzacționeze, portofoliul hamsterului a crescut cu 24%.

Investițiile în piața criptomonedelor sunt pentru oricine. O demonstrează un hamster care tranzacționează criptomonede și a reușit să obțină profit.

Hamsterul Mr Goxx, a cărui activitate este difuzată în direct 24 de ore din 24, tranzacționează mai multe criptomonede din 12 iunie, iar până acum rezultatele sale au fost impresionante. Vineri, portofoliul său înregistra o creștere de 24 de procente, informează Business Insider. Performanța domnului Goxx depășește bitcoinul și indicele S&P 500 în aceeași perioadă de timp, scrie sursa citată.

Recomandări

POLONIA ARESTEAZĂ UN SUSPECT ÎN CAZUL ATACULUI LUI ZELENSKI
CE SECRETE ASCUNDE CHINA
CUM ÎNGRIJEȘTI MEDIUL ÎNCONJURĂTOR
FRANCEZII SUNT PESIMIȘTII EUROPEI
„NADIA” ÎI DUCE PE ROMÂNI LA J.O.
NE IA A.I.-UL JOBUL?
Foto: Reddit

Îngrijitorul domnului Goxx a construit „Goxx Box”, care oferă hamsterului posibilitatea de a efectua diverse exerciții, prin care apoi execută tranzacții specifice pieței criptomonedelor.

Hamsterul poate intra în „biroul său” ori de câte ori vrea să facă tranzacții.

Primul pas pe care trebuie să-l facă Goxx este să alerge pe „roata de intenție”, pentru a alege care dintre cele 30 de criptomonede să fie tranzacționate. Apoi, hamsterul trece printr-unul din cele două „tuneluri de decizie”, care declanșează fie cumpărarea, fie vânzarea tranzacției criptomonedei alese.

Portofoliul inițial al hamsterului a fost echivalentul în euro a 390 dolari, informează Business Insider, care citează Protos. Potrivit îngrijitorului său, tranzacțiile pe care le face hamsterul sunt setate automat la valoarea de 20 de euro.

Există planuri de a-i oferi domnului Goxx mai mult control și de a-i permite să își aleagă intenționat suma de cumpărare dacă interesul pentru canalul său continuă să crească”, a declarat proprietarul hamsterului pentru Protos.

În ciuda haosului aparent care guvernează tranzacțiile pe care le face, Mr Goxx a generat până acum profituri de 77 de euro, depășind randamentul marilor jucători precum Warren Buffet sau indicele S&P. Portofoliul său a atins un maxim de aproape 580 de dolari la mijlocul lunii septembrie, când performanța sa a crescut cu aproape 50% în mai puțin de trei luni.