• Kai Cenat provoacă haos în Union Square cu un concurs de Twitch.
  • Mulțimea s-a adunat în jurul orei 16:00 în parc și a blocat traficul rutier și pietonal.
  • Cenat a fost acuzat de incitare la revoltă și adunare ilegală.

Un influencer de social media, Kai Cenat, a fost arestat vineri după, ce a organizat un give-away pe Twitch, care a atras mii de oameni și a provocat violențe în Union Square, New York. Cenat, care are peste 4 milioane de urmăritori pe YouTube, peste 5 milioane pe Instagram și 6,5 milioane pe Twitch, a promis că va oferi cadouri generoase, cum ar fi computere, Play Station 5, căști și carduri cadou, scrie CNN.

Mulțimea s-a adunat în jurul orei 15:00 în parc și a blocat traficul rutier și pietonal. Poliția a intervenit cu o „reacție de nivel 4”, cel mai înalt nivel de răspuns la dezastre. Potrivit șefului poliției Jeffrey Maddrey, „indivizii din parc au început să comită acte de violență față de poliție și alți trecători. Au fost oameni care se plimbau cu lopeți, topoare și alte unelte de la construcții”, a spus el. „De asemenea, indivizii aprindeau artificii, le aruncau către poliție, le aruncau unul către altul”.

Recomandări

A.I. NEWS
ULTIMATUM PENTRU HAMAS
CÂT INVESTESC PARTIDELE ÎN PROPAGANDĂ
UNDE MERGE REGELE CHARLES
MACRON A IEȘIT LA ATAC
FERRARI LANSEAZĂ UN NOU BOLID

Cenat a fost acuzat de incitare la revoltă și adunare ilegală.

Mai multe persoane au fost arestate și mai mulți polițiști au fost răniți. Imagini aeriene arată haosul creat în Union Square de concursul lui Cenat. Acesta a declarat pe Twitch că a vrut să facă un gest frumos pentru New York.