• Fostul magazin emblematic al IKEA din Londra este acum un loc uriaș, transformat într-un set de film Batman, scrie The Guardian.
  • Magazinul de mobilă a renăscut sub numele de Drumsheds, unul dintre cele mai mari cluburi de noapte din lume: o locație cu o capacitate de 15.000 de locuri.
  • Noul club va fi complet izolat de apartamente, în timp ce locuitorii din zonă vor semna și un act de servitute pentru a preveni plângerile viitoare.

Fostul magazin emblematic al IKEA din Londra este acum un loc uriaș, transformat într-un set de film Batman, scrie The Guardian.

Magazinul de mobilă a renăscut sub numele de Drumsheds, unul dintre cele mai mari cluburi de noapte din lume: o locație cu o capacitate de 15.000 de locuri, destinată să găzduiască cele mai mari nume din muzica dance.

Recomandări

DATORIA PUBLICĂ A ROMÂNIEI CREȘTE
ROMÂNI EVACUAȚI DIN GAZA
MACRON A IEȘIT LA ATAC
CÂTE LOCUINȚE DEȚINE TAYLOR SWIFT?
RECONSTRUCȚIA FACIALĂ A UNEI FEMEI DE 75.000 DE ANI
CEI MAI BOGAȚI OAMENI DIN SUA

Pentru deschidere, locul a fost adus la viață uluitoare de La Discothèque, cu legendarele dive disco Evelyn „Champagne” King și Jocelyn Brown, însoțite de dansatoare cu aripi roz.

Un ecran LED transparent, lung de 46 de metri, este în spatele scenei, permițând videoclipurilor să alterneze cu proiecțiile din spate, în timp ce rânduri liniare de lumini atârnă de tavan. Două punți de schele metalice formează zone înălțate de fiecare parte a ringului de dans, oferind un punct de vedere înalt de unde să privești dansatorii.

Noul club va fi complet izolat de apartamente, în timp ce locuitorii din zonă vor semna și un act de servitute pentru a preveni plângerile viitoare. „Sper că va atrage genul de oameni care vor să trăiască deasupra unui club”, spune Hen, „deci ar trebui să fie o comunitate drăguță și vibrantă”.

Citește și: