• Cris Galêra, influencer și model plus-size din Brazilia, s-a condus singură la altar în Sao Paulo.
• Femeia este îndrăgostită de propria persoană.
• Aceasta susține că a pregătit de una singură întreaga nuntă.

Un model din Brazilia cu forme „voluptoase” s-a luat singură de nevastă, conform declarației făcute de aceasta pentru publicația The Post, relatează NYPost.

„Nu mi-a fost rușine, m-am dus hotărâtă la biserică. Mi-am făcut singură machiajul și părul și toată lumea se uita la mine pentru că nu aveam un logodnic alături”.

Recomandări

AVERTISMENTUL LUI PUTIN CĂTRE OCCIDENT
CUM DEVII MAI PRODUCTIV LA MUNCĂ
ZIUA MONDIALĂ A RECICLĂRII
CUM VA FI VIAȚA ÎN WOVEN CITY
BIDEN FACE BANI PENTRU CAMPANIE
MACRON VA CERE ÎNCETAREA FOCULUI ÎN UCRAINA

Prin acest gest, „mireasa” a readus la viață o tendință numită sologamie, în care oamenii singuri se căsătoresc cu ei înșiși în ideea de a nu avea nevoie de un partener pentru a fi fericiți.

„Majoritatea oamenilor au apreciat ideea și li s-a părut interesantă. Ei cred că glumesc, dar chiar m-am căsătorit cu mine! Și unele femei au spus că vor face același lucru ”, a spus Galêra, adăugând că a fost curtată de „mii ”de bărbați pe Instagram, care s-au oferit să se căsătorească cu ea.

Galêra a recunoscut că problemele din relațiile anterioare au determinat-o să facă acest pas spunând: „Bărbații au dificultăți în a fi loiali sau a sta cu o singură femeie. Vor mai multe în același timp.”

„Nu voi divorța niciodată de mine, dar, de asemenea, dacă va apărea o nouă iubire, voi dori să trăiesc experiența. Voi pune persoana pe locul doi, pe primul loc voi fi mereu eu,” spune brazilianca.

La urma urmei, Galêra a plecat dintr-un orășel din Brazilia pentru a ajunge mare ca influencer în São Paulo cu ceva timp în urmă – și se pare că se descurcă destul de bine pe cont propriu.

În ciuda faptului că unii spun că nunta lui Galêra este o cascadorie pentru a atrage atenția, mireasa nu poate auzi criticile peste propriile clopote de nuntă.

Galêra, care își va petrece singură luna de miere atât la Paris, cât și la Londra în noiembrie, este optimistă cu privire la ceea ce va urma după perioada de miere.