• Shimon Hayut a fraierit femei din întreaga lume.
  • El este căutat de poliție în mai multe țări.
  • Acum, trei dintre victimele sale încearcă să se răzbune.

Povestea mai multor femei care ajung să fie victimele unui escroc sentimental devine subiectul unui documentar marca Netflix. „Tinder Swindler” va fi lansat pe data de 2 februarie. Simon Hayut a păcălit mai multe femei care își căutau iubirea pe Tinder pentru bani. Deocamdată a apărut trailerul producției. Iată ce spune una dintre victime.

„Atunci mi-a spus poliția că omul pe care îl iubeam nu a fost niciodată real. Totul a fost o minciună. Apoi primesc aceste mesaje amenințătoare. Ascultă sfatul meu, doar ai grijă. Nu avem nicio idee de ce este capabil. Acum trebuie să ne răzbunăm”, spune victima în documentar.

„Fjellhoy, Sjoholm și Koeleman sunt trei din victimele lui Simon, care au descris începuturile relației lor și momentul în care au aflat că este un escroc. Femeile au recunoscut că bărbatul era foarte generos. Le arăta, mai întâi, că este foarte bogat, ca apoi să le ceară bani, pe motiv că are probleme serioase. Acest tip, Simon, îmi apare pe telefon,și poți vedea că duce o viață foarte diferită de cea pe care o duc eu. E atât de dureros! Pentru că mă urăsc din cauza faptului că am făcut asta! Reușește să ne păcălească, pentru că pare că este un om minunat care se preface că îi pasă atât de mult de alte persoane, lucru ce te face și pe tine să îți pese de el”, sunt cuvintele din trailerul în regia lui Felicity Morris.

Recomandări

AVERTISMENTUL LUI PUTIN CĂTRE OCCIDENT
CUM DEVII MAI PRODUCTIV LA MUNCĂ
ZIUA MONDIALĂ A RECICLĂRII
CUM VA FI VIAȚA ÎN WOVEN CITY
BIDEN FACE BANI PENTRU CAMPANIE
MACRON VA CERE ÎNCETAREA FOCULUI ÎN UCRAINA

În film, poliția nu este de partea victimelor și le spune că nu a fost niciodată real ce li s-a întâmplat, așa că cele trei femei au decis să fac echipă pentru a se răzbuna. În realitate, însă, Simon a fost arestat în Grecia, în 2011.