• Matt Doran – de la Channel 7 – a zburat de la Sydney la Londra pe 4 noiembrie cu scopul de a o întâlni pe Adele, pentru singurul interviu marcă australiană despre noul ei album, 30
  • Presa australiană a raportat despre călătoria lui Doran că a făcut parte dintr-un pachet de drepturi care a costat rețeaua 1 milion de dolari
  • Acesta a recunoscut în timpul interviului că nu a ascultat albumul. Doran și-a cerut scuze și a spus că a ratat un e-mail cu o copie de previzualizare a melodiilor

Un prezentator al unei televiziuni australiene a spus că este „mortificat” de eroarea sa, care l-a costat enorm în rețeaua sa media, după interviul pe care i l-a luat cântăreței Adele.

Matt Doran – de la Channel 7 – a zburat de la Sydney la Londra pe 4 noiembrie cu scopul de a o întâlni pe Adele, pentru singurul interviu marcă australiană despre noul ei album, 30.

Acesta a recunoscut în timpul interviului că nu a ascultat albumul. Doran și-a cerut scuze și a spus că a ratat un e-mail cu o copie de previzualizare a melodiilor: „A fost o neglijență, dar nu o neglijență intenționată. Acesta este cel mai important e-mail pe care l-am ratat vreodată”, a declarat el pentru ziarul The Australian.

Recomandări

NOU COD PENTRU SCHENGEN
NE-A SALVAT VACCINUL?
O ROMÂNCĂ ARBITREAZĂ LA UEFA
CIOLACU: COALIȚIA NU SE RUPE
UK: FETELE ÎNTREC BĂIEȚII LA FUMAT
MORIȘCA DE PE MOULIN ROUGE A CĂZUT

El a negat informațiile legate de faptul că a fost suspendat de la Canalul 7, după ce a neglijat unele sarcini de emisie.

Presa australiană scrie că deplasarea lui Doran a făcut parte dintr-un pachet de drepturi care a costat rețeaua 1 milion de dolari.